Bila Wartawan Berita TV Berkahwin, Cool Habis.

Mendirikan rumahtangga adalah salah satu peningkatan tingkat kehidupan bagi seseorang itu. Dari bujang, kini bakal tinggal berdua menjadikan perkahwinan adalah sesuatu perkara yang serius dan banyak perkara perlu diambil kira. Jika dikenangkan pasti tidak berkesudahan, namun dalam kehidupan pastinya ada warna-warni yang menyerikan lagi perjalanan kisah masing-masing.

Biarpun begitu, majlis perkahwinan juga adalah salah satu kerja kahwin yang memerlukan kerjasama dari ramai pihak. Namun demi meraikan bakal pengantin itu semua tiada masaIah.

Walaubagaimanapun, baru-baru ini tular di sosial media dengan satu video pengantin perempuan di majlis akad nikahnya. Menerusi video tersebut kelihatan pengantin perempuan itu sedang duduk dikelilingi oleh beberapa wanita.

Kedengaran pengantin perempuan itu sedang membacakan sesuatu dari kertas yang dipegangnya. Apa yang mencvri perhatian ramai adalah suara dan cara bacaan oleh pengantin perempuan itu yang kedengarannya seakan suara dan gaya wartawan berita TV.

Malah menerusi ruangan kapsyen pemilik akaun Twitter yang berkongsikan video ini, turut ditulis pengantin perempuan itu adalah wartawan berita TV.

Berikut adalah perkongsian penuh dari pemilik akaun Twitter Naim Hashim yang dimuat naik baru-baru ini:

Kredit: HCL

Be the first to comment on "Bila Wartawan Berita TV Berkahwin, Cool Habis."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*