Gadis Disvap Makanan OIeh Teman LeIaki, “Muda2 Dah Kena Str0k”.

Dalam kehidupan berpasangan, banyak benda yang boleh lelaki lakukan untuk menunjukkan sikap r0mantik terhadap teman wanita.

Seperti yang dapat disaksikan dalam sebuah video yang telah meraih 1 juta tontonan ini, seorang gadis sedang menikmati juadah bersama teman lelakinya.

Makan bersama teman lelaki adalah perkara biasa yang dilakukan ramai orang untuk mengenal hati budi masing-masing dengan lebih rapat, dan kadang kala berlaku pula adegan ‘cIiche‘ yang biasa kita lihat dalam fiIem r0mantik di mana teman wanita makan sehingga muIut c0mot dan teman leIaki akan tolong mengelapkan dengan tisu

Namun pasangan dari video yang tuIar ini mempamerkan adegan yang lebih daripada itu apabila teman lelakinya turut menyuapkan minuman untuknya ketika dia sedang makan.

Tidak cukup dengan itu, teman leIakinya juga yang membersihkan tangannya selepas makan. Melalui kapsyen yang disertakan, ‘keprihatinan’ lelaki itu membuat gadis tersebut merasakan ia adalah satu tndakan yang cukup rom4ntik.

Walau bagaimanapun, net1zen mempunyai pandangan yang berbeza, yang mana rata-ratanya keIiru dengan tndakan pasangan itu. Ada juga yang tertanya-tanya jika gadis itu memang tidak boleh menggunakan tangannya.

“Muda2 dah str0k ringan…”

“Stephen Hawking versi perempuan…”

“Dia sak1t ke apa?”

“Ada teknologi bernama ikat rambut…”

“Tangan lu fungsinya apa…”

Kredit: HCL

Be the first to comment on "Gadis Disvap Makanan OIeh Teman LeIaki, “Muda2 Dah Kena Str0k”."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*