lbu TerIantar SAKlT Hanya Mampu Mnyaksikan An4k Perempuan Dibvnuh Pnyamun

Hulu Terengganu: Seorang remaja perempuan berusia 19 tahun ditemui m4ti dipercayai dibnuh dalam kejadian samvn di Kampung Lubok Batu, Telemong, di sini, hari ini.

Dalam kejadian jam 2.30 petang itu, mngsa, Siti Nur Surya Ismail ditemui tert1arap di ruang tamu rumah berkenaan oleh adiknya, Siti Nur Syuhada, 15, yang baru pulang dari sekolah.

Abang mngsa, Mohd Zaid Azroi, 28, berkata, dia menyedari kejadian itu selepas dihubungi Syuhada ketika dia sedang bekerja di Kampung Bukit Payong.

“Adik (Siti Nur Surya) dibnuh kej4m dengan beberapa kesan (t1kaman) dipercayai snjata tjam di beberapa bahagian badan termasuk pvtus pergelangan tangan kiri.

“Ketika kejadian hanya ibu sahaja yang ada di rumah. Ibu yang terIantar s4kit hanya mampu melihat kerana dia menghidapi sak1t knser 0tak,” katanya ketika ditemui di lokasi kejad1an.

Sementara itu, Ketua Jabatan Sias4tan Jnayah Terengganu, Asisten Komisioner Mohd Marzukhi Mohd Mokhtar ketika ditemui mengesahkan kejad1an itu.

Katanya, sias4tan masih dijalankan di lokasi kejad1an dan berdasarkan petunjuk k3s ini dipercayai dilakukan oleh seorang individu.

“Barangan yang hiIang membab1tkan wang tunai. Sias4tan awal mendapati kejad1an dipercayai berlaku jam 9 pagi,” katanya.

Sumber: Harian Metro

Be the first to comment on "lbu TerIantar SAKlT Hanya Mampu Mnyaksikan An4k Perempuan Dibvnuh Pnyamun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*