Bapa Mertua Bersila B4ca Al Quran Disisi J3nazah Mngsa KemaIangan

Satu kemaIangan jalan raya membabitkan sebuah kereta dan motosikal telah diIaporkan berlaku di hadapan simpang Taman Merak Mas berhadapan Masjid Saidina Ali, Bukit Katil awal pagi tadi.

Menerusi maklumat awal daripada Faceb0ok Info RoadbIock JPJ/PoIis, penunggang motosikal tersebut dilaporkan meninggaI dunia di tempat kejad1an.

Ahli keluarga tunggu mngsa mavt kemaIangan

Menurut seorang wartawan Mohd Redzuan Abdul Manap pula, lebih mengh1bakan apabila terdapat seorang lelaki dipercayai ahli keluarga mngsa telah duduk di sisi jen4zah dengan membacakan ayat suci al-Quran sebelum kedatangan ambuIans.

Bersila di sisi jenaz4h

Menerusi perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah menzahirkan rasa seb4k melihat situasi tersebut. Lelaki berbaju biru itu ‘setia’ di sisi jenzah mngsa kemaIangan yang sudah ditutup dengan kain putih.

Innalillahiwainailahirajiun…

Salam tkziah buat ahli keluarga

Bapa mertua teman jen4zah tengah jalan

Menerusi salah satu komen oleh seorang individu, berkemungkinan lelaki yang membaca al-Quran di sisi jenaz4h kemaIangan itu merupakan bapa mertuanya.

Pengguna Faceb0ok tersebut memaklumkan bahawa mangsa berasal dari Kelantan dan ibu bapanya dalam perjalanan menuju ke Melaka.

Terdahulu, gambar kemaIangan tersebut tuIar di media sosial apabila sebuah kereta Perodua Myvi dilaporkan bertmbung dengan motosikal mngsa di lampu isyarat hadapan simpang Taman Merak Mas.

Sumber: Info Roadblock JPJ/Polis , Mohd Redzuan Abdul Manap

Kredit: omm

Be the first to comment on "Bapa Mertua Bersila B4ca Al Quran Disisi J3nazah Mngsa KemaIangan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*