“D0akan Kami Punya Zvriat” – Abg Food Panda Dapat Tips Dengan Nota Bertulis

Setiap pasangan yang berkahwin pastinya mengimpikan zulvriat sebagai pelengkap kehidupan berkeluarga. Sama ada cepat atau lambat, rezeki Allah kepada setiap hmba-Nya itu sudah tertulis. Kita sebagai manusia perlu berusaha kerana Allah akan mengurniakan cahaya mata apabila tiba waktu yang sesuai.

Seperti perk0ngsian oleh seorang individu yang tular di media sosiaI dan mendapat perhatian ramai warganet yang merasa tersentuh.

Menerusi posting yang meraih lebih 21 ribu ulang kicau dan 30 ribu tanda suka, seorang penghantar makanan menerima tips bernilai RM5 daripada pelanggan setelah menghantar pesanan.

Namun, ianya bukan sekadar sekeping wang kertas, tetapi di atasnya terselit doa dan harapan pelanggan tersebut supaya dia dikurniakan zur1at.

”Doakan kami punya zvriat yang sihat tubuh badan dan sempurna sifat, dapat seorang pun dah memadai sangat- sangat. Terima kasih,” tulis pelanggan tersebut.

Rata-rata warganet yang membanjri ruangan komen, turut mendoakan supaya pasangan tersebut dikurniakan cahaya mata. Semoga doa saIah seorang daripada yang mendoakan dimakbulkan Tuhan kelak. Amin!

Semoga Allah kurniakan zvriat yang soleh & solehah untuk beliau

Ya Allah, semoga doa saIah seorang dari kita dimakbulkan

Semoga tahun ini ada rezeki yang indah untuk kalian

Sumber: sk

Be the first to comment on "“D0akan Kami Punya Zvriat” – Abg Food Panda Dapat Tips Dengan Nota Bertulis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*