Bapa Tdak Percaya Rakan SekoIah Yang Bvnuh Siti Nur Surya

Kuala Terengganu: “Betul ke dia yang bnuh?” Begitulah jawapan yang terkeIuar daripada muIut Ismail Muda, 58, sebaik mengetahui kenalan wanita Allahyrham Siti Nur Surya, 19, sudah dit4han untuk siasa tan.

Ismail berkata, dia tdak menyangka gadis sebaya usia arwh dan dikenalinya sanggup mengambil tindakan kej4m sedemikian jika benar dak waan berkenaan.

Katanya, pada masa sama, dia sudah menjangkakan peIakunya adalah wanita berdasarkan kesan tapak kaki kecil, tetapi tdak tahu identiti individu terbabit.

“Terdapat beberapa kesan tapak kaki berserta drah di atas lantai menuju pintu bilik, selain bedak yang ditabur pada pintu almari dipercayai bertujuan menghiIangkan kesan cap jari.

“Arwh sudah lama tdak berkawan dengan (svspek) wanita terbabit, tetapi tdak tahu apa sebenarnya yang berlaku sehingga membawa kepada pembnuhan,” katanya ketika ditemui di rumah keluarganya di Kampung Beladau Kepong, di sini, hari ini.

Ismail berkata, selepas kejad1an semalam, isterinya, Zaini Musa, 55, ada bertanyakan di mana Siti Nur Surya yang mesra dipanggil kakak apabila mendapati ketiadaan ‘peneman setia’ itu.

“Dia bertanya kakak mana, dan saya hanya menjawab kakak dem4m,” katanya.

Ketika ditanya sama ada isterinya tahu atau tdak dengan kejad1an itu, Ismail berkata, dia sukar untuk menyatakan situasi berkenaan.

“Saya rasa dia (isteri) tdak tahu dengan apa yang berlaku. Pada zahirnya juga tdak nampak dia bersed1h dengan apa yang berlaku, tetapi bat!nnya kita tak tahu,” katanya.

Sumber: HM

Be the first to comment on "Bapa Tdak Percaya Rakan SekoIah Yang Bvnuh Siti Nur Surya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*