“Syurga Tempat Awak..” – Teman LeIaki K0ngsi VlDEO, Surya Layan lbu Bak Permaisuri

Kita hanya mampu merancang, namun Tuhan yang menentukan. Itulah yang sedang dirasai oleh Muhammad Haiqal Adnan, teman leIaki mngsa bnuh Siti Nur Surya.

Masih lagi terkesan dengan pemerg1an gadis yang dicintainya, remaja berusia 19 tahun itu telah berk0ngsi kenangan sepanjang bersama Allahyrhamah menerusi perk0ngsian di Instagram miliknya.

Menerusi rakaman video tersebut, Surya kelihatan seorang yang ceria dan sangat disenangi. Malah, dapat diperhatikan momen bagaimana arwh menjaga ibunya yang terIantar sak1t dengan penuh kasih sayang.

“Semoga syurga tempat awak”

Pada ruangan kapsyen, Haiqal mendoakan yang terbaik buat arwh teman wanitanya dan pada masa yang sama berharap agar pembvnuh mendapat baIasan setimpaI dengan perbuatan kej4m yang dilakukan.

Turut simpati dengan kemat1an arwh yang cukup tr4gis, rata-rata netizen menzahirkan ucapan tkziah dan mendoakan buat arwh dan keluarganya.

Terdahulu, Allahyrhamah ditemui tert1arap di ruang tamu rumah di Kampung Lubok Batu, Telemong, Kuala Berang kelmarin oleh adiknya yang baru pulang dari sekolah.

Sumber: Muhammad Haiqal Adnan, omm

Be the first to comment on "“Syurga Tempat Awak..” – Teman LeIaki K0ngsi VlDEO, Surya Layan lbu Bak Permaisuri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*