Lengkap Berpakaian Seragam, Juruterbang lni Buka Gerai Di Subang Demi Mahu Cari Pendapatan

Industri pelancongan antara industri yang terkesan ak1bat penuIaran wbak C0VlD-19. Banyak pihak terj3jas dan kehiIangan pvnca pendapatan diIaporkan hari demi hari.

Malah, baru-baru ini juga kita dikejvtkan dengan berita pemberh3ntian pekerja syarikat penerbangan Malindo. Tdak dapat dinaf1kan bahawa syarikat penerbangan kini berdepan dengan kervgian kerana tdak dapat terbang seperti biasa.

Oleh itu, perk0ngsian seorang pengguna Faceb0ok Mohamad Zawawi Ahmad mendapat perhatian net1zen. Menerusi perkongsiannya itu, anaknya seorang juruterbang kini tampil dengan gerai Kapten Corner.

Gerai tersebut terletak di USJ11 dan anaknya, Kapten Azrin membuka gerai serta memakai dengan lengkap pakaian seragamnya kerana tdak tahu bila lagi boleh menyarung seragam tersebut.

Lantaran perkongsian tersebut, para netizen memberikan kata-kata semangat kepada Kapten Azrin dan mendoakan yang terbaik untuk dirinya. Malah, rata-rata netizen bangga dengan apa yang beliau lakukan.

Bagi anda yang berada berdekatan, bolehlah singgah sebagai tanda sokongan! Diharap anda diluar sana yang kehilangan kerja tidak berputus asa dan bersemangat untuk mencari peluang lain.

Kredit: Vocket

Be the first to comment on "Lengkap Berpakaian Seragam, Juruterbang lni Buka Gerai Di Subang Demi Mahu Cari Pendapatan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*