Anzalna Nasir Mahu B4ntu KeIuarga Arwh Siti Nur Surya

Terkesan dengan berita pembnuhan trag1s meIibatkan seorang remaja baru-baru ini, Anzalna Nasir meluahkan hasratnya untuk membantu keluarga Allahyrhamah Siti Nur Surya Ismail.

Tdak mahu mengulas lanjut mengenai kejad1an itu memandangkan masih dalam sias4tan poIis, Anzalna berkata niatnya hanya mahu berk0ngsi rezeki dan membantu ahli keluarga mngsa.

Menerusi Insta Story, Anzalna ada memuat naik pertanyaan bagaimana untuk menghubungi keluarga arwh. Dalam pada itu, Anzalna Berterima kasih kepada pengikutnya yang turut sama membantu untuk mengesan keluarga arwh.

“Saya ada terima banyak mesej mengenai hal yang berkaitan. Cuma setakat ini masih belum dapat nombot yang betul-betul sahih untuk dihubungi.

“Terima kasih atas ikhtiar semua. Semoga keluarga arwh kuat menghadapi dug4an ini dan saya berdoa agar semuanya dipermudahkan,” katanya.

Ditanya apa yang membuatkan dirinya terpanggil untuk menghulurkan bantuan, Anzalna berkata niatnya hanyalah untuk meringankan beban keluarga mngsa terutama ibu arwh yang mengh1dap knser.

“Apa yang kita akan rasa andai kita ditimpa mus1bah dan ini adalah uj!an berat buat keluarga arwh. Saya berbincang dengan suami dan dia turut terbuka dengan niat ini.

“Benar dalam situasi sekarang tdak mungkin saya boleh bertemu atau ke kediaman mngsa. Tetapi memadai andai kami dapat berhubung untuk sekurang-kurangnya membantu keluarganya terutama ibu arwh,” katanya.

Sumber: GP

Be the first to comment on "Anzalna Nasir Mahu B4ntu KeIuarga Arwh Siti Nur Surya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*