“Harap2 Tak Bertmbung Dgn Saya” – Gur4uan Terakh1r Juruterbang Sebelum Terhmpas

K0men yang dimuat naik di Faceb0ok mungkin menjadi gurauan terakh1r arwh Mohd Irfan Mohamed Rawi, saIah seorang mngsa yang m4ut dalam na has meIibatkan pertmbungan dua helikopter di Taman Melawati Ampang, tengah hari tadi.

Menerusi k0men yang ditinggalkan arwh di Faceb0ok sahabatnya malam tadi, arwh sempat berseIoroh dengan berharap agar dron milik sahabatnya tdak bertmbung dengan helikopter milik arwh.

”Harap-harap tak bertmbung dengan saya,” kata arwh yang turut disambut dengan gurauan baIas dari sahabatnya.

Namun, siapa menyangka, itu menjadi gurauan terakhIr dari seoarang sahabat sebelum dijemput lIahi, beberapa jam kemudian.

Tinjauan di ruangan Faceb0ok arwh Irfan F. Rawi juga dibanjiri dengan ucapan tkziah dan rasa terkejvt rakan-rakan mngsa yang tidak menyangka secepat ini arwh pergi.

Arwh disifatkan sebagai salah seorang anak melayu yang berjaya di dalam bidang perniagaan dan disenangi kerana keperibadian yang baik.

Malah, arwh giat menulis mengenai kisah kehidupannya di Faceb0ok dan berkongsi tips mengenai industri penerbangan.

Semoga arwh Irfan dan seorang lagi mngsa, Mohd Sabri Baharon, 56, ditempatkan di dalam kalangan orang beriman. Diharapkan agar ahli keluarga kedua-dua arwh bertabah untuk menerima dug4an ini.Amin!

Sumber: SK

Be the first to comment on "“Harap2 Tak Bertmbung Dgn Saya” – Gur4uan Terakh1r Juruterbang Sebelum Terhmpas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*