SUAMl Dan Dua Anak Mavt, BaIu Mngsa TreIer Dibntu Usahawan Pemurah

Usahawan dan seIebriti media sosial, Hafiz Mahamad tampil membntu bagi meringankan beb4n ditanggung salah seorang agen produk miliknya, Shamshira Mohd Norizin.

Shamshira telah kehiIangan suami, Hafize Nizam Ali Supian dan dua anak lelakinya iaitu Mohammad Afif Rafiqi dan Arrian Nuh dalam kemaIangan membab1tkan treIer muatan simen di Kampar minggu lalu.

Menerusi laman Instagram, usahawan berusia 26 tahun itu berk0ngsi sebuah posting ketika menz1arahi keluarga mngsa bagi menghuIurkan svmbangan dan memberi semangat baru-baru ini.

 

View this post on Instagram

 

Terkejut saya bila dengar kemalangan ni, Ya Allah. Siisteri baru je keluar makan dengan suami. Suami nak keluar pergi kerja bawa treler, anak 2 orang meraung nak ikut. Suami pun bawa lah anak sama sama Tak lama lepastu keluarga terima panggilan yg ayah & anak 2 orang yg dibawa td kemalangan & meninggal. Ajal maut Allah dh tentukan Bila benda ni jadi dekat team saya, hati saya & isteri rasa sedih sangat sangat. Saya decide harini untuk Ziarah keluarga team saya @ainaabeauty_shiraa Keluarga dia happy saya datang. Saya nampak kerinduan dkt arwah ada diwajah mereka sebab arwah orang yg baik sangat Saya pesan pada syira @ainaabeauty_shiraa , carilah ketenangan & kuat lah demi anak lelaki sorang ini. InsyaAllah anak awak saya anggap macam anak saya juga Saya kena sayang & support keluarga ni. Mereka customer saya dulu & now sama sama mencari rezeki dengan saya, sikit atau banyak. Dalam tubuh Anak & isteri saya ada hasil support dari keluarga ini Harini mereka sedih saya datang, esok esok orang lain sedih mereka pula datang membantu Cuba kita bayangkan diri kita ni, walaupun tinggal anak & husband sekejap pun rasa rindu tu Ya Allah. Ini kan lagi, kalau mereka terus tak ada dalam kehidupan kita Terima Kasih korang. Banyak sangat sumbangan kita semua bersama, saya dh sampaikan amanah & tanggungjawab untuk menyampaikan Syira, awak rehatkan diri & cari kekuatan. Soal rezeki jangan dirisaukan, insyaAllah kita semua 1 family akan bantu Segala kebaikan, saya niatkan untuk korang. 1 hari nanti bila wanita ini kembali kuat, kita semua support & bangkitkan semangat dia sebagai seorang Wanita kuat Saya hanya buat apa hati kata, sebab suara hati semuanya dari Allah. Saya taknak sombong & saya akan terus pegang pada “Kejayaan Demi Kebahagiaan”

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad) on

Keluarga dia happy saya datang. Saya nampak kerinduan dekat arwh ada di wajah mereka sebab arwh orang yg baik sangat.

“Saya pesan pada syira @ainaabeauty_shiraa, carilah ketenangan & kuatlah demi anak lelaki sorang ini. InsyaAllah anak awak saya anggap macam anak saya juga,” katanya.

Menurut Hafiz, wanita berusia 31 tahun itu dan arwh suami telah lama menjadi pelanggan produknya sebelum bersama-sama mencari rezeki melalui perniagaan Ainaa Beauty.

Tambah suami kepada Syafiqah Aina itu, dia berharap agar baIu Allahyrham Hafize Nizam diberi kekuatan demi anak bongsu Adeeb Hud serta bangkit meneruskan kehidupan.

“Syira, awak rehatkan diri & cari kekuatan. Soal rezeki jangan dirisaukan, insyaAllah kita semua 1 family akan bantu,” ujarnya.

Rata-rata pengikutnya turut tumpang simp4ti selain mendoakan untuk Hafiz agar terus dimurahkan rezeki dalam membantu individu yang mengalami kesvsahan.

Terdahulu, tiga beranak berkenaan mninggaI dunia di tempat kejad1an selepas kenderaan berat dinaiki mereka terb4bas dan terbaIik.

Sumber: Hafiz Mahamad , Harian Metro (Noor Hidayah Tanzizi), OMM

Be the first to comment on "SUAMl Dan Dua Anak Mavt, BaIu Mngsa TreIer Dibntu Usahawan Pemurah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*