[VlDEO] MuIa Kenal LeIaki Di KeIab Malam, Kini Menjadi Imam Keluarga

Benarlah bahawa Hidayah itu milik Allah dan boleh hadir dalam pelbagai bentuk. Setiap orang mampu berubah untuk jadi lebih baik walau setervk mana kita mereka yang lalu.

Seperti kisah pasangan suami isterinya yang tuIar apabila kisah perkenalan mereka menjadi perhatian dan inspirasi buat kita semua serta ramai anak muda di luar sana.

Menerusi video yang dik0ngsikan di TikT0k oleh Zuliani Asylia, dia berk0ngikan kisah siIam suaminya dan detik perkenalan mereka sebelum diijabkabulkan.

Zuliani berkata mereka berdua berjumpa buat kali pertama sebuah di keIab malam, namun dalam video yang dik0ngsikan kelihatan suaminya mengenakan T-shirt berwarna merah dan kain pelikat sambil sedang menunaikan solat.

Perk0ngsiannya itu sekaligus menepis pandangan orang ramai bahawa lelaki keIab juga boleh berubah untuk menjadi suami yang baik. Kata Zuliani suaminya kini sudah berubah dan menjadi imam dalam hidupnya.

Malah, Zuliani percaya bahawa setiap manusia berhak diberi peluang untuk berubah dan memperbaiki kesiIapan dirinya terdahulu.

Perk0ngsian Zuliani itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengagumi pasangan itu serta mendoakan suaminya kekal istiqamah untuk memperbaiki diri.

SUMBER: TikT0k

Be the first to comment on "[VlDEO] MuIa Kenal LeIaki Di KeIab Malam, Kini Menjadi Imam Keluarga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*