Umur Dah 41 Tahun, Suami Lana Nordin Tdak Kisah Sama2 Belajar Agama Dengan Ank

PeIakon kelahiran Sarawak, Lana Nodin atau nama sebenarnya Mazlina Hasan Nordin merupakan antara art1s Malaysia yang bernikah dengan ‘Mat Salleh’.

Dikurniakan dua orang cahaya mata, pelakon berusia 40 tahun itu kelihatan begitu bahagia dengan suami tersayang iaitu Mohd Daud McKienzie.

Malah peIakon fiIem Lagenda Budak Setan 2: Katerina itu juga tidak lokek berkongsi aktiviti harian mereka sekeluarga di media sosial buat tontonan para peminatnya.

Suami belajar agama dengan ank

Baru-baru ini, Lana telah memuat naik beberapa video suami dan anak sulungnya Gia Quinn McKienzie mengikuti kelas agama yang dikendalikan oleh seorang ustazah.

Bersyukur dengan keluarga

Menerusi perkongsian tersebut, suami dan anaknya sedang mempelajari cara dan bacaan dengan betul ketika menunaikan solat.

Dalam kapsyen yang ditulis oleh Lana, dia bersyukur mempunyai keluarga bahagia dan bangga dengan apa yang mereka sedang lakukan bersama.

Semua orang sekeliling mendoakan kalian

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggaIkan pelbagai komen positif terhadap video-video yang dimuat naik.

Mereka juga memuji usaha Daud untuk mempelajari Islam dengan sebaiknya dan tidak segan belajar bersama-sama dengan anak sulungnya walaupun sudah berusia 41 tahun.

Semoga Allah berikan hidayah sepanjang masa

Terbaik sis bimbing keluarga

Kredit: OMM

Be the first to comment on "Umur Dah 41 Tahun, Suami Lana Nordin Tdak Kisah Sama2 Belajar Agama Dengan Ank"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*