[VlDEO] Hargai lbu Penat Cari Rezeki, Ank Guna DUlT Tabung BeIikan Cincin Emas

Walaupun usianya baru mencecah enam tahun, si cilik bernama Afiq ini sudah pandai menghargai peng0rbanan ibunya dengan menghadiahkan sebentuk cincin emas.

Menerusi perk0ngsian di laman Faceb0ok, ibunya Sumarnie Edison tidak menyangka anak lelakinya itu sanggup menggunakan wang yang diperoleh ketika hari lahir sebelum disimpan bagi membeli hadiah tersebut.

Ingatkan main2 je, rupanya dia betul2 beli

Bercerita mengenai momen ‘sweet’ tersebut, wanita yang juga usahawan kosmetik itu berkata pada mulanya Afiq dibawa oleh suaminya ke kedai gunting rambut sebelum si kecil itu ternampak sebuah kedai emas tidak jauh dari situ.

“Duit hadiah masa birthday dia, dia simpan.. Tadi bapa dia bawa dia sama abagnya pergi gunting rambut. Depan tu ada kedai emas terus dia bawa bapa dia cakap tu kedai emas pak.

“Habis terus duit hari jadi RM5 dia tu… Mummy terh4ru dan bangga dengan kamu Afiq,” luahnya.

Berdasarkan paparan skrin perbualan Whatsapp bersama suami, difahamkan cincin itu bernilai RM260 dimana lelaki tersebut turut mengeluarkan RM70 bagi membantu anaknya membeIi emas berkenaan.

Cincin tak muat tapi masih menghargai

Posting berkenaan menerima 7,200 perk0ngsian dan lebih 3,100 tanda suka serta komen warganet yang terh4ru melihat tindakan ‘sweet’ Afiq selain mendoakan agar dia menjadi anak soleh.

Sumber: Sumarnie Edison, omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Hargai lbu Penat Cari Rezeki, Ank Guna DUlT Tabung BeIikan Cincin Emas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*