Gara2 Tak Mnta lzin Nak Kerja, Suami Trgamak TlKAM lsteri Sendiri

Seorang wanita nyaris m4ut selepas prah dit1kam oleh suaminya dalam kejadian di sebuah rumah di Kampung Iboi, Kupang, Baling pagi semalam.

Menurut laporan Kosmo! Online, mngsa yang merupakan pekerja kilang berusia 36 tahun dikatakan bertngkar dengan suaminya, 33, yang ketika itu berada di luar rumah.

Tkam isteri dengan p1sau

Ketua PoUis Daerah Baling, Superntendan Syed Basri Syed Ali berkata, svspek kemudian bertindak agr3sif dengan men3ndang pintu dapur dan meluru masuk ke dalam rumah sebelum mencapai p1sau untuk menik4m mngsa.

“Svspek terus masuk ke dalam bilik isterinya dengan memegang p1sau pendek dan berlaku pergeIutan sebelum svspek dilihat keluar dari bilik tersebut untuk meIarikan diri…”

Ced3ra p4rah di perut

Difahamkan, ibu mngsa yang turut berada di rumah itu terkejvt melihat keadaan ank perempuan ced3ra berlumuran drah ak1bat dit1kam.

“Ibu mngsa kemudian masuk ke dalam bilik berkenaan dan mendapati anaknya mengalami ced3ra di pervt…”

Hasil pemeriksaan pihak H0spital Sultan Abdul Halim mendapati mngsa dit1kam sebanyak dua kali di tempat berbeza di bahagian perut sebelah kiri dengan kedalaman tik4man kira-kira tiga sentimeter.

Berdasarkan sias4tan, kejadian dipercayai berlaku kerana svspek tidak berpvas hati isterinya bekerja di sebuah kilang tanpa mendapatkan izin terlebih dahulu. Kini, svspek sedang diburu dan k3s disi4sat mengikut Sksyen 307 Kanvn Kesksaan.

Sumber: Kosmo (Norlia Ramli), omm

Be the first to comment on "Gara2 Tak Mnta lzin Nak Kerja, Suami Trgamak TlKAM lsteri Sendiri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*