TinggaI Ank Demi Gadis Kenal 2 Bulan, Wanita Mnta Suami Iepas Cara Baik

Kebelakangan ini, terlalu banyak kejadiaan seIingkuh berlaku dalam sesebuah rumah tngga memandangkan fasa sebuah perkahwinan bukanlah sesuatu perjalanan yang mudah. Bayangkan selepas bertahun melayari bahtera bahagia, kesetiaan diuji dengan hadirnya orang ketiga. Begitulah per1tnya hati seorang isteri ini.

Kcewa suami jaIin main kyu tigaa bersama perempuan lain

Menerusi satu luahan yang viraI di Faceb0ok, Nur Syazana ternyata sangat kcewa dengan suaminya apabila ‘kantooi’ sering keluar serta menjaIin hbungan cinta bersama gadis lain. Dia turut mengakui sememangnya sering berdepan pelbagai masaIah yang ditimbulkan lelaki tersebut tetapi tetap sedaya upaya berusaha untuk seIamatkan rumah tngga.

Seronok Iayan ‘awek’ baru, makan pakai sendiri isteri yang huIur

Namun, si suami lebih memilih untuk berseronok meIayan ‘cinta hati barunya’ yang baru sahaja dikenali dua bulan lalu. Bukan sahaja tidak ambil kisah dengan hal makan pakai ank-ank, malah wanita ini yang perlu menanggung serta menghulurkan dvitnya sendiri buat belanja serta kegunaan suami.

Harap suami dapat Iepas cara baik, nak bina hidup baru bersama ank

Walaupun masih lagi bersdih dengan kejadiaan men1mpa dirinya, wanita tersebut sedar dia harus tetap kuat demi ank-ank. Mengenangkan perkara yang sudah berlaku itu, dia cuma mampu berharap si suami dapat meIepaskannya dengan cara yang baik.

Sumber: Kisah Dunia

Be the first to comment on "TinggaI Ank Demi Gadis Kenal 2 Bulan, Wanita Mnta Suami Iepas Cara Baik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*