Lelaki M4ut DigiIis Lori, lsteri Sedang HamiI Janji Besarkan Ank2 Dengan Baik

Seorang wanita reda atas pemerg1an suaminya Ahmad Sofwatullah Shahrin yang mninggaI dunia dipercayai digiIis sebuah lori di Kilometer 18.3 Lebuhraya Damansara Puchong (LDP), Petaling Jaya dua hari lalu.

Menerusi laman Faceb0ok, Malihah Abdul Halim meluahkan rasa syukur apabila urusan pengebvmian arwh suaminya yang berusia 29 tahun itu berjalan dengan lancar malam tadi.

Terima kasih kepada yang membntu

Meskipun per1t bagi menerima kenyataan, namun ibu kepada dua cahaya mata itu bersyukur mempunyai ahli keluarga serta mentua yang baik hati menjadikan dirinya kekal tenang bagi menghadapi ujian tersebut.

Tanpa mereka, tak tahu apa akan jadi…

Tambah kakitangan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) itu, dia berjanji akan menjaga zur1at mereka sebaiknya dengan penuh kasih sayang seperti yang dilakukan arwh ketika hayatnya.

Wajah abang tenang, macam tengah tidur

“Terima kasih Allah meminjamkan seorang suami yang sangat penyayang selama 5 tahun lebih. Saya menjadi sksi bahawa abang seorang suami yang sangat bertanggungjawab, tdak pernah mengabaikan keluarga walau sedikit pun,” luahnya.

Selain itu, pengguna Faceb0ok bernama Najmi Farisham ada berk0ngsi sebuah posting yang memohon sksi kejadian berkenaan untuk tampil membntu sias4tan.

M0hon bntuan & kuasa viraI

Menurut posting itu lagi, difahamkan Allahyrham Ahmad Sofwatullah turut meninggaIkan b4yi dalam kndungan isterinya yang kini sedang hamiI.

Sahabat kami meninggalkan seorang baIu dan 3 orang anak kecil dengan seorang daripadanya masih di dalam kndungan.

“Tiada lagi gelak tawa dan gurau dari arwah kepada isteri dan anak anak. Tiada lagi tempat untuk keluarganya berteduh kasih dari seorang suami dan ayah,” katanya.

Terdahulu memetik I.aporan Harian Metro, kemaIangan dipercayai berlaku apabila mngsa yang menunggang motosikal bergeseI dengan sebuah lori menyebabkan terjatvh lalu digiIis kenderaan tersebut.

Sumber: Malihah Abdul Halim , Najmi Farisham , Harian Metro (Raja Noraina Raja Rahim)

Kredit: omm

Be the first to comment on "Lelaki M4ut DigiIis Lori, lsteri Sedang HamiI Janji Besarkan Ank2 Dengan Baik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*