PeIakon FiIem ‘Jai Ho’ Sana Khan Kahwin Dengan Ulama Lepas TinggaIkan Dunia Hiburan

Selepas mengambil keputusan bagi meninggaIkan dunia hiburan, peUakon popular Bollywood iaitu Sana Khan dilaporkan sudah mendirikan rumah tangga dengan seorang ulama bernama Mufti Anas Sayied.

Memetik laporan The New Indian Express, pelakon yang pernah membintangi filem Jai Ho itu selamat bernikah pada 20 November lalu sebelum memuat naik posting di laman Instagram miliknya.

“Saling sayang-menyayangi kerana Allah. Hubungan haIal kerana Allah. Semoga Allah terus menyatukan kita di dunia ini dan bertemu di syurga,” tulisnya.

Menerusi posting berbeza, wanita berusia 33 tahun tersebut turut berk0ngsi beberapa gambar persalinan busana yang digayakan sepanjang majlis perkahwinan dengan ulama berasal dari Surat, Gujarat itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sayied Sana Khan (@sanakhaan21)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sayied Sana Khan (@sanakhaan21)

Terdahulu, dia nekad untuk berhijrah sejak dua bulan lalu bagi mendekatkan diri pada sang pencipta selain berharap agar d0sa-d0sanya diampunkan Allah SWT.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sayied Sana Khan (@sanakhaan21)

Untuk makluman, Sana memulakan kerjaya seni sejak 2005 sebagai model sebelum membintangi puluhan filem serta drama televisyen di India.

Sumber: Sana Khan , The New Indian Express via omm

Be the first to comment on "PeIakon FiIem ‘Jai Ho’ Sana Khan Kahwin Dengan Ulama Lepas TinggaIkan Dunia Hiburan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*