Usahawan Tak Kisah BataI Semua Urusan Demi Ada Disamping Sahabat Yang KritikaI

Nama Hafiz Mahamad bukanlah sesuatu yang asing jika kita merupakan pengguna tegar media sosial. Ushawan muda yang mengusahakan perniagaan kosmetik bersama isterinya kerap kali tuIar kerana melakukan kebaikan.

Sekali lagi bataI semua kerja di KL

Sebelum ini Hafiz pernah membataIkan segala urusannya di Kuala Lumpur dan ‘terbang’ ke Kelantan bagi menguruskan kemasukkan sahabat sewaktu kecil ke h0spital kerana ditmpa sak1t.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad)

Kali ini,usahawan tersebut sekali lagi melakukan perkara sama dengan membataIkan segala mesyuarat yang sepatutnya dihadiri demi sahabat tersayang. Menurut perk0ngsian Hafiz, sahabat yang dikenali sebagai Loh itu kini sedang krit1kal.

Rakan dah semakin kritikaI

Dalam perk0ngsiannya di Instagram, Hafiz Mahamad memaklumkan Loh sedang t3nat dan tdak sedarkan diri. Demi tidak mahu menyesaI andai tiada disisi sahabatnya, dia terus bergegas ke Kelantan bersama beberapa lagi rakan untuk sama-sama berada di samping Loh.

Kumpul sahabat2 untuk z1arah Loh

Dalam pada itu, dia juga memaklumkan mengumpul rakan-rakan sewaktu mereka remaja untuk sama-sama membntu sahabatnya yang terIantar di h0spital.

Dia membelikan tiket kapal terbang dan membiayai ujian saringan dengan membawa 2 orang sahabat mereka agar masing-masing dapat berada bersama dengan Loh.

Tak mahu menyesaI

Hafiz sama sekali tdak menyesaI menangguhkan segala urusannya kerana rakan-rakannya itu yang banyak memberikan dorongan dan semangat kepadanyan untuk terus berjaya.

Kawan yang sangat baik

Sehubungan dengan perk0ngsian itu, rata-rata warganet telah memuji tindakan Hafiz yang sangat prihatin dengan sahabatnya.

Mereka juga berasa terh4ru kerana masih ada sahabat yang begitu peka dengan rakan-rakan dan berharap agar Loh dapat kembali kembali sihat serta urusan mereka dipermudahkan.

Semoga semuanya baik2 sahaja

Permudahkanlah urusan mereka

Kredit: omm

Be the first to comment on "Usahawan Tak Kisah BataI Semua Urusan Demi Ada Disamping Sahabat Yang KritikaI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*