BakaI Suami Tiba2 BataI Majlis Kahwin, Wanita Cekal Photoshoot Seorang Diri

Alam perkahwinan merupakan sesuatu yang sangat diimpikan buat semua orang. Namun sekiranya j0doh tidak kesampaian, semua yang berlaku pasti ada hikmahnya.

Itu boleh dikaitan dengan kisah yang berlaku di Singapura ini, apabila seorang wanita tidak jadi untuk berkahwin kerana bakal suaminya membataIkan perkahwinan tiga minggu sebelum majlis berlangsung.

Tabah hadapi ujian

Menurut laporan MS News, Shasha Ali menceritakan pengalaman pah1t yang perlu dilaluinya itu. Dia yang bertunang pada bulan Ogos lalu telah membuat pelbagai persiapan menjelang hari bahagia.

Meskipun dibataIkan tanpa sebarang penjelasan, wanita itu cekal ‘meneruskan’ majlis perkahwinannya tanpa pengantin lelaki dengan sokongan ahli keluarga dan rakan-rakan.

Photoshoot solo

Shasha memilih untuk mengadakan ‘photoshoot’ seorang diri yang dilengkapi busana pengantin, solekan, dan cincin. Masih tampak jelas wajah yang gembira walaupun dia harus melalui kekec3waan tersebut.

Menerusi laman Instagram, pengikutnya memberi kata-kata semangat dan mendoakan agar Shasha akan dipertemukan jodoh yang baik pada masa akan datang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shasha Ali (@shashamsstellar)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shasha Ali (@shashamsstellar)

Kredit: omm

Be the first to comment on "BakaI Suami Tiba2 BataI Majlis Kahwin, Wanita Cekal Photoshoot Seorang Diri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*