lbu Uzvr Dan Iumpuh, Lelaki lni Tetap Layan Kehendak lbu Mahu Makan Di Kedai Naik Motosikal

Biar Kurang Harta Tapi Kaya Kasih-Sayang. U zur Dan Iumpuh, Lelaki Ini Tetap Layan Kehendak Ibu Mahu Makan Di Kedai Naik Motorsikal.

Kasih seorang ibu tiada tandingannya, itulah insan yang sanggup berk0rban ny4wa demi untuk meIahirkan kita ke dunia ini. Cukup besar peng0rbanannya, kerana itulah syurga di bawah telapak kaki ibu.

Sejak daripada kecil, kita dijaga dan dibelai manja oleh ibu, justeru apabila dewasa tiada saIahnya untuk kita berbuat perkara yang sama kepada mereka.

Ibu sudah uzvr & Iumpuh

 

TuIar di media sosial baru-baru ini, memaparkan foto seorang anak lelaki dengan ibunya yang uzvr meluangkan masa bersama-sama, telah mendapat perhatian netizen.

Berdasarkan perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna Faceb0ok dengan nama akaun, Zack Zai memaklumkan, bahawa lelaki di dalam f0to tersebut sering membawa ibunya yang uzvr dan Iumpuh keluar makan dengan menaiki motorsikal.

Siap suap ibu makan…

Dapat diperhatikan menerusi foto, lelaki tersebut menyuapkan ibunya makanan, mungkin kerana sudah terlalu uzvr untuk makan sendiri, sekaligus membuktikan betapa besar kasihnya kepada ibu.

Jagalah ibu selagi d4rah mengaIir dlm badan

Begitu bertuah ibu ini memilik anak yang soleh. Di ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa terh4ru dan memuji sikap lelaki tersebut yang disifatkan sebagai anak yang soleh.

 

Satu dalam seribu anak seperti ini

 

Biar kurang harta tapi kaya kasih-sayang

Jadikanlah kisah ini sebagai satu contoh, hargailah ibu kita selagi masih ada, kerana ibulah harta yang paling bernilai di dunia ini dan tiada galang gantinya.

Sumber:malaya.kini

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Be the first to comment on "lbu Uzvr Dan Iumpuh, Lelaki lni Tetap Layan Kehendak lbu Mahu Makan Di Kedai Naik Motosikal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*