Ditmpar Suami PeIanggan, Cashier HamiI Buat Iaporan PoIis

Tahap kecekalan seseorang dalam dunia perkerjaan pasti berbeza untuk setiap insan. Kesabaran yang tinggi sangat diperlukan dalam mencari rezeki terutama bagi mereka yang bekerja dengan pelanggan.

Itu dug4an men1mpa seorang juruwang wanita yang sedang hamiI lima bulan apabila ditmpar oleh seorang lelaki pada Ahad lalu, namun dia tetap sabar sebelum membuat laporan poIis Balai PoIis Bukit Raja.

Tmpar pipi kiri ‘cashier’

Video kejad1an itu tuIar di Faceb0ok memaparkan juruwang berusia 24 tahun ditmpar oleh lelaki terbabit yang merupakan suami kepada salah seorang pelanggan di salah sebuah pasar raya di Klang, Selangor.

Menurut laporan Kosmo! Online, difahamkan mngsa tidak sengaja tercampak barangan terkeluar daripada plastik sebelum pelanggan wanita itu memar4hinya dan ‘mengadu’ kepada suami yang berada di luar.

“Selang beberapa minit, suami wanita itu meluru arah saya sambil berleter dan meminta berhenti sekiranya tidak ikhlas atau berminat untuk terus bekerja.

“Tidak cukup itu, lelaki itu kemudian secara tiba-tiba men4mpar pipi kiri saya dan ins1den itu disaksikan pelanggan lain,” katanya.

Berjaya ditngkap

Menurut Ketua PoIis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner Nurulhuda Mohd. Salleh, svspek yang bekerja sebagai pemandu lori ais batu telah berjaya ditngkap malam tadi dan mempunyai empat rekod Iampau berkaitan jnayah dan d4dah.

Bagaimanapun, lelaki yang berusia 38 tahun itu telah dibeb4skan dengan jaminan poIis dan k3s dis1asat mengikut Sksyen 323/506 Kanvn Kesksaan.

Sumber: Kosmo! Online (Nor Azihan Md Ghazali) via omm

Be the first to comment on "Ditmpar Suami PeIanggan, Cashier HamiI Buat Iaporan PoIis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*