Pak Tam Dijemput lIahi Ketika Pergi Kerja, TinggaIkan lsteri Dan Ank Masih Kecil

Seberang Perai : Perjalanan seorang lelaki dan juga ayah kepada seorang cahayamata untuk ketempat kerjanya berakhir dengan tr4gedi bila motosikal yang ditunggang terIibat kemaIangan.

Dalam kemaIangan membab1tkan tiga kenderaan di Jalan Telok Air Tawar, Butterworth,  Mngsa Mohd Hafiz Ramzan, 27, atau lebih mesra dengan panggilan Pak Tam disahkan men1nggal dun1a ditempat kejadian ak1bat rmpuhan kenderaan yang dipercayai kereta.

Dalam kejad1an kira-kira pukul 7 pagi itu Pak Tam disahkan men1nggal oleh pihak perubatan ak1bat keceder4an kepaIa dan b4dan.

Apa yang berlaku mengudang piIu insan insan yang mengenali arwh dan isteri.

Alfatihah Apit Ramzan, Allahu taksangka sungguh wei tu hg, semoga istri arwh kuat dan tabah, salam tkziah buat family -Adeq Nonie

Salam Tkziah Buat Arwh dan Keluarga Arwh Paktam, Perginya seorang sahabat yg pernah mengajar aku erti semangat untuk berniaga.

Tak pernah putus asa, Sentiasa bersyukur dgn apa yg dapat, Berkongsi rezeki ketika senang, Semoga kau tenang disana kawan.

Semoga Arwamh di Cucuri Rahmat dan Ditempatkan dikalangan Yg Beriman Amin, Mohon sdekahkan Al Fatihah Buat Arwh Aminnnn- Amirul Pulsar.

Ketua PoIis Daerah Seberang Perai Utara Asisten Komisioner, Asisten Komisioner Noorzainy Mohd. Noor berkata, kejad1an dipercayai berlaku selepas motosikal dari arah Kepala Batas menuju ke Butterworth meIanggar basikal yang sedang menyeberangi jalan ke Taman Telok Molek.

Katanya, ak1bat peIanggaran itu, kedua-kedua mngsa tercmpak di atas jalan dan penunggang basikal kemudiannya diIanggar oleh sebuah kereta yang tdak sempat mengelak.

Penunggang basikal d1seret sejauh 10 meter, manakala kedua-dua mngsa m4ut di tempat kejadian.

Kita sedang mengesan pemandu kereta yang meIarikan diri sejurus kejadian dan orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat berhubung kejadian diminta menghubungi pihak poIis bagi membntu sias4tan, katanya kepada pemberita di sini.

Menurutnya, m4yat kedua-dua mngsa kemudiannya dihantar ke H0spital Kepala Batas di sini untuk bed4h siasat.

K3s dis1asat mengikut Sksyen 41(1) Ak ta Pengangkutan Jalan 1987, Semoga istri arwh Puan Eyda Wati tabah dengan apa yang berlaku, tiada lagi suami dan ayah pada sikecil pergi dijemput ilahi saat keluar mencari rezeki. Al fatihah.

Be the first to comment on "Pak Tam Dijemput lIahi Ketika Pergi Kerja, TinggaIkan lsteri Dan Ank Masih Kecil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*