Gembira Tiap Kali Balik Kerja, lsteri Buat KompiIasi VlDEO Suami Menari Masuk Rumah

Hubungan suami isteri sememangnya satu ikatan yang sangat erat. Pastinya masing-masing berusaha untuk menggembirakan hati pasangan demi kerukunan rumah tangga.

Kadang-kala gurauan kecil juga mampu membuatkan pasangan kita tertawa dan sekali gus menjadikan mood harian dalam keadaan baik.

Isteri rakam setiap kali balik kerja

Dalam satu perkongsian yang tuIar di Twitter, seorang lelaki telah memuat naik kompiIasi video yang dirakam isterinya setiap kali lelaki tersebut pulang ke rumah dari tempat kerja.

Nak buat isteri gembira

Menggunakan nama HaissazcH di akaun media sosiaI, dia memaklumkan tndakannya menari girang setiap kali pulang ke rumah adalah bagi membuatkan isterinya gembira.

Namun, dia tidak menjangkakan bahawa isteri tersayang merakam video tersebut dan membuat kompilasi sehingga kelihatan Iucu.

Yang tengok pun rasa happy sama

Sehingga hari ini, video tersebut telah mendapat 14 ribu perk0ngsian semula dan hampir 30 ribu tanda suka di Twitter.

Warganet juga masing-masing telah meninggaIkan komen yang pelbagai dan rata-rata daripada mereka berasa Iucu dengan tindakan spontan lelaki tersebut.

Tndakan comel pasangan ini sememangnya membuatkan warganet tumpang gembira dengan mereka. Sudah pasti kegembiraan bertemu pasangan selepas seharian bekerja membuatkan em0si masing-masing bertambah baik.

Semoga terus bahagia hingga ke Jannah buat pasangan tersebut.

Sumber: HaissazcH, omm

Be the first to comment on "Gembira Tiap Kali Balik Kerja, lsteri Buat KompiIasi VlDEO Suami Menari Masuk Rumah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*