Wrga Emas Tahan SAKlT Tengah Highway, Dipercayai DiIanggar Ketika Baiki Jalan

Setiap pekerjaan pastinya mempunyai ris1ko tersendri. Lebih-lebih lagi jika berhubung kait dengan kawasan laluan ataupun lebuh raya.

Ced3ra diIanggar ketika baiki jalan

Dalam satu perk0ngsian di media sosiaI, beberapa gambar seorang petugas penyelenggara di lebuh raya telah cedera diIanggar oleh pemandu yang tidak peka dengan keadaan sekeIiling telah tuIar sejak beberapa jam yang lalu.

Menerusi muat naik yang dilakukan oleh seorang pengguna Faceb0ok dikenali sebagai Shahrul Izwan A. Razak, seorang lelaki dilihat terb4ring di tengah lebuh raya Pasir Gudang selepas dipercayai diIanggar kenderaan ketika sedang menyelenggara jalan.

Slow la sikit bawa kenderaan tu

Perkongsian pengguna Faceb0ok itu juga tuIar di laman Twitter apabila seorang pengguna media sosiaI tersebut memuat naik kembali p0sting itu.

Dapat dilihat dengan jelas pekerja tersebut meng3rang menahan kesak1tan apabila terc3dera berIumuran drah dan sedang menanti diberikan bntuan.

Ada kon ke takde tetap sama. Bhaya!

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah meninggaIkan komen dengan pelbagai maklum balas berkenaan pemandu dan juga penyelenggaran jalan yang dilakukankan di lebuh raya ketika kenderaan masih berpusu-pusu.

Walau bagaimanapun, setakat ini belum ada sebarang kesah1han terhadap tahap keced3raan wrga emas tersebut.

KemaIangan yang berlaku juga hanya dituIarkan menerusi media sosiaI dan belum ada kenyataan daripada pihak berkuasa berhubung kejad1an yang dikatakan berlaku di Lebuh raya Pasir Gudang itu.

Sumber: Shahrul Izwan A. Razak, Tsgxy_

Kredit: omm

Be the first to comment on "Wrga Emas Tahan SAKlT Tengah Highway, Dipercayai DiIanggar Ketika Baiki Jalan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*