Myat Bakal Pengantin Iemas Akhirnya Ditemui

Marang: Myat bakal pengantin lelaki ditemvkan di tepi pantai Kampung Alur Tuman, di sini, hari ini.

Mayat Naim Hariri Kamaruddin, 31, dari Cheras ditemui pasukan penyeIamat terdmpar di tepi pantai pada jam 8.55 pagi kira-kira tiga kilometer dari lokasi dilaporkan Iemas.

Ketua PoIis Daerah Marang Deputi Superintendan Mohd Zain Mat Dris berkata, pasukan penyelamat yang diketuai beliau melakukan rondaan sebelum menemui myat lelaki di pantai berkenaan.

“Kita sudah memanggil ayah mngsa untuk membuat pengec4man sebelum dia mengesahkan myat itu adalah anaknya.

“Berdasarkan keadaan myat itu, tiada sebarang keced3raan dan myat akan dibawa ke Unit F0rensik HospitaI Sultanah Nur Zahirah, Marang sebaik pihak f0rensik selepas melakukan sias4tan.

“Dengan penemuan myat ini, operasi mencari dan menyeIamat (SAR) membabitkan lelaki yang dilaporkan Iemas di Pantai Kelulut ditamatkan jam 11 pagi dan fokus kita kini pada pencarian k3s Iemas di Pantai Jambu Bongkok, di sini,” katanya ketika ditemui di lokasi pencarian di Kampung Kelulut, di sini, hari ini.

Media melaporkan dua lelaki termasuk seorang bakal pengantin dikhuatiri Iemas ketika mandi di Pantai Kelulut dan Pantai Jambu Bongkok, di sini, kelmarin.

Dalam kejad1an jam 6.40 petang di Pantai Kelulut, bakal pengantin, Naim Hariri hiIang selepas ditarik omb4k ketika mandi di pantai berkenaan.

Sementara itu, seorang lelaki berusia 48 tahun dari Hulu Terengganu pula dikhuatiri Iemas selepas mandi bersama enam rakannya sebelum ditarik omb4k ke tengah laut di Pantai Jambu Bongkok.

Sumber: Harian Metro

Be the first to comment on "Myat Bakal Pengantin Iemas Akhirnya Ditemui"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*