Kegembiraan Berakhir Tr4gedi, Perginya Akmal Dan Ayah Dijemput lIahi Bersama

Kulai : Seorang bapa bersama anak lelakinya m4ut selepas kereta dinaiki mereka merempvh sebatang pokok akasia selepas terb4bas di Jalan Felda Bukit Batu, di sini hari ini.

Dalam kejad1an itu kira-kira pukul 6 pagi itu, Mohamad Khairul Hasan, 34, dan Mohd. Khairil Akmal Mohamad Khairul, 13, m4ut di lokasi kejad1an.

Perkhabaran dvka pagi ni. Murid SMKKS tingkatan 1 Muhammad khairil akmal bin mohamad khairul telah kembaIi ke rahmatullah bersama bapanya pagi tadi kerana KemaIangan jalan raya. mohon doakan agar kedua2 r0h arwh ditempatkan dikalangan org2 beriman. AL fatihah – Aishah Abu

Komander Operasi, Pegawai Bomba Kanan II, Firdaus Juritah berkata, seramai tujuh anggota beserta sebuah jentera Balai Bomba dan PenyeIamat Bandar Baru Kulai ditugaskan ke lokasi kejadian selepas menerima laporan berhubung kejad1an itu pada pukul 6.45 pagi.

Setibanya di lokasi, didapati sebuah kenderaan jenis Perodua Alza terb4bas dan mer3mpuh sebatang pokok akasia di tepi jalan.

Pemandu lelaki berusia 34 tahun serta seorang penumpang hadapan yang berusia 13 tahun ditemukan dalam keadaan tersep1t dan disahkan m4ut di lokasi kejad1an.

Anggota bomba mengeluarkan kedua-dua mngsa menggunakan peralatan khas,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Katanya, jen4zah kedua dua mngsa diserahkan kepada poIis untuk tindakan lanjut., Semoga ibunya tabah permerg1an suami dan anak tersayang yang maha esa lebih sayangkan mereka berdua.Al fatihah.

Be the first to comment on "Kegembiraan Berakhir Tr4gedi, Perginya Akmal Dan Ayah Dijemput lIahi Bersama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*