[VlDEO] Neelofa NAFl Sudah Berkahwin, Beri RM100K Dan Terkena Mnyak Pengasih Dari PU Riz

Neelofa akhirnya bersuara menaf1kan semua pertduhan mengenai dirinya yang didkwa sudah dinikahkan bapanya, secara senyap2 dengan PU Riz di Kelantan.

Hos yang juga seorang usahawan itu juga menaf1kan dua pertduhan lain termasuk telah memberi wang sebanyak RM100, 000 kepada kekasihnya itu serta telah terkena minyak peng4sih dari PU Riz.

Berikut merupakan kenyataan rasmi yang diberikan Neelofa sekitar pukul 7.55 malam tadi.

Kenyataan Rasmi Noor Neelofa Mohd Noor

Berkenaan dengan perkara yang sedang tuIar semenjak petang sabtu semalam, pelbagai cerita dan andaian yang telah keluar tentang diri saya dan keluarga.

Berikut adalah penjelasan penuh berkaitan beberapa hal yang banyak dibualkan di media sosial. Saya berharap, semua pihak dapat memahami apa yang saya ingin sampaikan dan seterusnya tidak terus membuat andaian mengenai perkara yang tidak betul tentang diri saya, Haris serta keluarga kami.

Antara andaian dan tduhan yang muncul di media sosial semenjak semalam adalah seperti berikut :

K0nonnya trkena buatan minyak pngasih.

Cerita itu adalah tdak benar sama sekali dan sejujurnya, ia merupakan satu tduhan yang amat berat. Alhamdulillah, seperti yang anda lihat sekarang saya berada dalam keadaan baik, dan kesihatan yang terbaik. Saya berharap agar semua pihak dapat mendoakan kesihatan saya.

• K0nonnya saya memindahkan sejumlah wang yang agak banyak kepada Haris, Saya menyngkal tduhan tersebut dan perkara itu adalah tdak benar sama sekali.

• K0nonnya saya telah pun melangsungkan perkahwinan dan telah dinikahkan oleh bapa saya sendiri di Kelantan.

Andaian ini juga adalah satu tduhan yang sangat tdak benar dan tdak berasas.

Saya mohon kepada semua pihak untuk tidak terus menerima andaian berkenaan bulat-bulat dan mengambil masa sejenak untuk memahami ketidakwajaran tuduhan ini.

Sementara itu, mengenai status hubungan terkini saya dengan Haris, apa yang mampu saya katakan, setiap hubungan itu ada cerita-cerita yang tersendiri dan tidak manis untuk saya mengeluarkan kenyataan membelakangi ahli keluarga saya.

Apa yang mampu saya katakan, keluarga saya, dan keluarga Haris, kini dalam proses perbincangan untuk mencari titik penyelesaian. Bagi saya, adalah lebih baik jika perkara ini diuruskan oleh keluarga kedua-dua belah pihak.

Saya juga ingin mengambil kesempatan yang ada, ingin memohon m4af kepada pihak keluarga saya, keluarga Haris untuk segala perkara yang berlaku. Saya pasti, tiada siapa yang mahu berada dalam keadaan sebegini, lebih-lebih lagi kami masih belum pun ada apa sebarang ikatan.

Kepada keluarga saya, terima kasih yang tidak terhingga ingin saya ucapkan. Sokongan, kasih sayang yang ditunjukkan, teguran yang diberikan, saya hargai dengan setulus hati.

Sekali lagi, saya mohon kerjasama semua pihak untuk sama-sama memahami dan dapat memberikan saya ruang yang sewajarnya. Harap perkara ini tidak lagi akan berpanjangan. Terakhir, saya perlukan doa-doa anda buat saya. Terima kasih juga untuk segala sokongan yang diberikan. Saya sangat hargai.

Tamat.

Noor Neelofa Mohd Noor

VlDEO:

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "[VlDEO] Neelofa NAFl Sudah Berkahwin, Beri RM100K Dan Terkena Mnyak Pengasih Dari PU Riz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*