Genap 44 Hari Bergelar lsteri, Pengantin TuIar Hidap B4rah Hembus Nafas Trakhir

Sebelum ini, pernah tuIar di media sosial apabila satu pasangan pengantin bernikah dalam keadaan mempelai wanita terIantar di katil disebabkan mendrita b4rah.

Walau bagaimanapun, perkahwinan mereka tetap diteruskan dan masing-masing menjalani alam rumah tangga dengan bahagia.

Selepas 44 hari bergelar isteri

Walau bagaimanapun, selepas 44 hari bergelar isteri, Siti Fatihah Aireina Hamzah telah menghmbuskan nafasnya yang ter4khir semalam. Hal tersebut dimaklumkan sendiri oleh ahli keluarga menerusi akaun Faceb0ok.

Masing-masing menzahirkan rasa sed1h namun tetap redha apabila ahli keluarga tersayang dijemput Ilahi selepas sekian lama menanggung der1ta.

Jadi menantu mama yang dicintai & disayangi

Dalam pada itu, ibu mertua kepada allahyrhamah juga sempat memuat naik sedikit nukilan bagi mengingati menantunya yang sudah mninggaI dunia.

Menurut Rohana Jusoh, dia amat bersyukur dikurniakan seorang menantu yang sangat baik walaupun hanya 44 hari. Dia juga berharap agar anak lelakinya tabah dan redha dengan ujian Allah apabila isteri tercinta sudah kembali ke negeri abadi.

Bacaan yassin & tahIil selesai

Majlis doa selamat dan juga tahIil buat allahyarham Siti Fatihah Aireina Hamzah juga sudah dilakukan semalam bagi menyedekahkan pahala bacaan Yassin kepada r0h arwh.

Bacaan tersebut di laksanakan di Rumah Amal Raudhatul Jannah dan pihak rumah amal tersebut turut sama menzahirkan ucapan tkziah buat keluarga allahyrhamah.

Untuk makluman, Siti Fatihah Aireina Hamzah dan pasangannya Aiman Adam pernah tuIar di media sosial kerana meneruskan majlis pernikahan walaupun ketika itu allahyrhamah sudah tidak mampu bangun dari katil disebabkan brah.

Namun, pengantin lelaki tetap mahu meneruskan pernikahan itu kerana begitu mencintai wanita tersebut. Mereka bernikah pada 16 November 2020 kira-kira sebulan yang lalu.

Sumber: Izyan Izdihar Shaarani, Ct Norbaya Shaarani, Rohana Jusoh, Hj Zawalajam Mashod

Kredit: onm

Be the first to comment on "Genap 44 Hari Bergelar lsteri, Pengantin TuIar Hidap B4rah Hembus Nafas Trakhir"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*