Mnteri J4tuh Basikal Semalam, Jalan BerIubang Selesai Diturap Hari lni

Petang semalam, Mnteri Sains, Teknologi dan Inovasi, YB Khairy Jamaluddin Abu Bakar telah memaklumkan wajahnya mengaIami keced3raan kecil selepas terjtuh semasa mengayuh basikal di Jalan Seri Cheeding.

Menurut muat naik KJ di media sosial, beliau secara tidak sengaja telah terIanggar lubang yang terdapat dijalan raya sebelum jtuh berhampiran dengan parit kecil.

Dah siap dibaiki

Susulan daripada itu, pihak Jabatan Kerja Raya Kuala Langat mengambil maklum perkara tersebut dan serta-merta membaiki jalan yang dilalui Ahli Parlimen Rembau pada hari ini.

Dalam muat naik yang dilakukan laman Faceb0ok My Kuala Langat, jalan terbabit sudah diturap tar dan dibaiki untuk memastikan tidak ada lagi kemaIangan jalan raya disebabkan lubang .

Semalam mohon m4af

Sebelum ini, Pihak Jabatan Kerja Raya Kuala Langat telah membuat permohonaan m4af kepada Khairy Jamaluddin berhubung kemaIangan yang men1mpa mnteri terbabit disebabkan jalan berlubang semasa berbasikal.

Pihak mereka juga sempat mendoakan agar YB KJ lekas smbuh dan akan segera mengambil tndakan berhubung masaIah jalan berlubang itu.

Kredit: omm

Be the first to comment on "Mnteri J4tuh Basikal Semalam, Jalan BerIubang Selesai Diturap Hari lni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*