[VlDEO] Alami MasaIah Teknikal, Pembaca Berita Diam Tercegat 2 Minit Ketika Iive

Menerusi satu perk0ngsian di TikT0k, satu rakaman video mengenai seorang pembaca berita yang hanya berdiri tanpa membaca sebarang berita telah tuIar di aplikasi tersebut sejak semalam.

Hanya diam selama 2 minit

Video yang sempat dirakam oleh seorang pengguna dikenali sebagai Nick_sohide itu menjadi bualan warganet kerana berasa pelik dengan momen tersebut.

Pembaca berita itu juga sempat keluar daripada frame dan masuk semula untuk mengakhiri siaran langsung itu.

Ingat TV yang r0sak

Menerusi maklumat daripada pengguna Tik T0k itu, hampir dua minit pembaca berita terbab1t tdak bercakap dan hanya diam berdiri sehingga memaklumkan mereka mempunyai masaIah teknikal.

Walau bagaimanapun, kejad1an itu membuatkan warganet ‘heb0h’ kerana berita tersebut bersiaran secara langsung dan masing-masing pastinya tertanya-tanya apa yang sedang berlaku.

Walau bagaimanpun, masih ramai yang faham akan keadaan yang dialami oleh pembaca berita itu kerana bukan mudah bekerja ketika siaran langsung ini.

Masalah teknikal seperti itu sememangnya sukar untuk dielakkan dan para perkerja yang mengendali acara siaran langsung hendaklah selalu bersedia dengan sebarang kemungkinan yang akan terjadi.

Kredit: omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Alami MasaIah Teknikal, Pembaca Berita Diam Tercegat 2 Minit Ketika Iive"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*