[VlDEO] Tak Cukup Dengan RM500k, Cik Yana Juga Habiskan RM200k Untuk Mak Dan Mak Mertuanya

Selepas membuat kejvtan hari lahir dan ulang tahun perkahwinan kepada suami tercinta dengan jumlah keseluruhan sebanyak RM500K, usahawan berjaya, Cekyana sekali lagi melaburkan ratusan ribu buat ibu mertua dan bonda tersayang.

Beri ibu kereta mewah baru

Dalam perk0ngsian pengusaha Oden ViraI Cekyana di media sosiaInya, dia telah memuat naik gambar ketika memberikan kejvtan dengan menghadiahkan ibunya sebuah kereta mewah dengan harga RM200K.

Mak mertua dapat barang kemas & kereta juga

Manakala buat ibu mertua, Cekyana turut menghadiahkan sebuah kereta dan barang kemas yang harga keseluruhannya bernilai RM300K.

Bukan hanya untuk suami, tapi untuk keluarga juga

P0sting yang dibuat oleh Cekyana itu adalah bagi menjawab beberapa komen neg4tif warganet yang mempert1kaikan kemewahannya ketika menyambut ulang tahun perkahwinan sedangkan keluarga sendiri masih tinggal di rumah kayu.

Hal ini juga diulas usahawan tersebut di Iive Faceb0oknya. Menurut Cekyana, selain daripada sanggup menghabiskan setengah juta untuk suami tercinta, dia juga tidak kisah mengeluarkan duit untuk keluarga dan keluarga mertua tersayang dengan menghadiahkan kereta serta barang kemas untuk mereka.

Aba1kan je k0men-k0men neg4tif tu

Walau bagaimanapun, para pengikut Cekyana tetap menyokong tndakan murni yang dilkukan oleh pengusaha Oden Viral Cekyana itu kerana berasa terinspirasi dan meminta wanita terbabit mengaba1kan segala k0men negatif netizen.

Mereka juga berasa gembira apabila usahawan itu tetap melazimi sifat pemurah apabila kerap bersdekah kepada orang lain sebagai salah satu cara berk0ngsi rezeki yang diperolehnya.

Terdahulu, Cekyana telah mendapat perhatian netizen susulan membuat kejvtan ulang tahun perkahwinan kepada suaminya dengan menghadiahkan seutas jam tangan berjenama Rolex, sebuah kereta Mustang dan penginapan di sebuah bilik hotel bernilai belasan ribu ringgit untuk satu malam.

Hal tersebut telah menjadi perbahasan netizen kerana Cekyana memaklumkan berhabis RM500K semata-mata untuk sambutan hari istimewa itu.

Kredit: omm

Be the first to comment on "[VlDEO] Tak Cukup Dengan RM500k, Cik Yana Juga Habiskan RM200k Untuk Mak Dan Mak Mertuanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*