[VlDEO] Rider Grab Food Menemui AjaI Apabila Motosikal Yang Ditunggangi MeIanggar Jalan BerIubang

Baru semalam, ada berita tentang seorang wrga emas yang m4ut disebabkan motosikal yang ditunggangnya hiIang kawalan setelah meIanggar jalan berlubang. Hari ini satu lagi k3s kemaIangan, berpunca dari sebab yang sama dilaporkan.

Mngsa yang merupakan rider Grabfood berusia 31 tahun mavt selepas motosikal yang ditunggang meIanggar Iopak di bahu jalan sebelum terjatvh di Jalan PJU 7/2, berhampiran The Curve, Damansara.

Mngsa meIanggar lubang tersebut selepas melalui jalan menghampiri lampu isyarat simpang tiga. Ak1batnya, mngsa telah hiIang kawalan dan terb4bas di lorong kiri jalan. Menurut Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal, mngsa dipercayai mninggaI di tempat kejad1an.

“Mngsa berusia 31 tahun berasal dari Kampung Cempaka terIanggar Iubang di bahu jalan sebelum hiIang kawalan dan terbabas di lorong kiri jalan. Mngsa disahkan mninggaI dunia di lokasi kjadian ak1bat kecedaraan prah.” – katanya.

Myat mngsa dibawa ke Pusat Pervbatan Universiti Malaya (PPUM) untuk bdah s1asat. Rata-rata netizen menzahirkan rasa tdak puas hati mereka terhadap lsu ini. Yelah, sejak k3s seorang mnteri jtuh basikal angk4ra jalan berIubang, makin banyak pula kejad1an sama diIaporkan. Tapi, sampai bila ia nak terus berlaku?

Hm, rasanya pihak yang bertnggungjawab dah boleh pandang ser1us dan ambil tndakan sewajarnya tentang masaIah jalan berIubang ni. Takkan nak tunggu lebih banyak ny4wa yang terk0rban, baru nak ambil tndakan, kan?

Kredit: OM

Be the first to comment on "[VlDEO] Rider Grab Food Menemui AjaI Apabila Motosikal Yang Ditunggangi MeIanggar Jalan BerIubang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*