[VlDEO] Dapat Duit I-Sinar, 6 Beradik Sepakat BeIi Gelang Emas Buat Ibu Tercinta

Umum sedia maklum bahawa kumpulan pertama pem0honan I-Sinar telah diterima oleh rakyat Malaysia. Pengeluaran Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) ini merupakan inisiatif kerajaan dalam membntu rakyat membangun kembali ekonomi susulan kegwatan yang berlaku disebabkan pndemik C0VlD-19

Susulan daripada itu, seorang pengguna media sosial telah menggunakan sebahagian wang I-Sinar yang diterima untuk menggembirakan hati ibu tersayang dengan menghadiahkan barang kemas baharu buat insan istimewa itu.

Sambut hari lahir insan istimewa

Sambut hari lahir insan istimewa
Menerusi perk0ngsian yang dibuat di aplikasi Tikt0k Norsilawati Mohamad, dia berkongsi dengan adik beradiknya untuk membeli hadiah buat ibu mereka menggunakan wang yang diterima itu.

Emak nang1s dapat kejvtan

Selepas menerima wang tersebut dia dan beberapa adik beradiknya bergegas ke kedai emas dan membuat kejvtan kepada ibu mereka dengan memberikan satu set barang kemas.

Dapat dilihat wanita wrga emas itu mnitiskan a1r mata kegembiraan apabila menerima hadiah yang tdak disangka-sangka daripada anak-anaknya.

Dapat I-Sinar dahulukan emak

Tambah Norsilawati lagi, senyuman dan tangisan kegembiraan ibu adalah satu kebahagian buat mereka kerana paling tidaknya dapat menyenangkan hati insan tersayang menggunakan duit daripada I-Sinar itu.

Anak yang baik bahagiakan orang tua

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggaIkan komen dengan menyatakan rasa terh4ru diatas kejvtan yang dilakukan oleh pengguna Tikt0k itu kepada ibunya.

Mereka juga sempat menitipkan pesan supaya terus menggembirakan hati ibu tersayang semasa insan itu masih lagi ada bersama keluarga.

Kredit: OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Dapat Duit I-Sinar, 6 Beradik Sepakat BeIi Gelang Emas Buat Ibu Tercinta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*