D0a Terakhir Arwh Arif Sebelum Pergi MeninggaIkan Isteri Dan Ank2 Buat Selamanya

Kota Bharu : Apa yang berlaku sungguh memiIukan ayah kepada dua cahayamata ini pergi buat seIamanya setelah terIibat dalan kemaIangan petang tadi.

Arwh Arif pada awal tahun lalu sempat menulis azam tahun 2021 ingin ubah dari jadi yang terbaik dari tahun tahun sebelum ini.

Dia juga sempat doakan kedua ibu bapanya, keluarganya dan sahabat sahabatnya, tak disangka sangka dia akan pergi buat selama lamanya.

Akhbar Kosmo melaporkan seorang lelaki mavt selepas motosikal yang ditunggangnya terb4bas sebelum merempvh sebatang tiang Telekom Malaysia (TM) di Kampung Pantai Sabak dekat Pengkalan Chepa di sini hari ini.

Dalam kejadian pada pukul 4 petang itu, mngsa, Mohd.Arif Ismail, 33, mninggaI dun1a di tempat kejad1an selepas mengalami keceder4an prah pada bahagian kepaIa.

Ketua PoIis Daerah Kota Bharu, Asisten Komisioner Abdul Rahim Daud, berkata, berdasarkan sias4tan, mngsa yang bekerja sendiri dipercayai menunggang motosikal jenis Honda EX5 sedang dalam perjalanan dari arah Simpang Empat ke Pantai Dasar dekat Sabak.

Apabila sampai di lokasi kejad1an, motosikal mngsa dipercayai terbal4bas sebelum memasuki laluan bertentangan dan merempvh sebatang tiang TM.

KemaIangan itu menyebabkan mngsa yang berasal dari Jalan Panji di sini disahkan mninggaI dunia di tempat kejadian, katanya ketika dihubungi Kosmo! hari ini.

Abdul Rahim berkata, myat mngsa kemudian dihantar ke H0spital Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian untuk bdah s1asat.

Tambahnya, sias4tan dijalankan mengikut Sksyen 41(1 ) Ak ta Pengangkutan Jalan 1987.

Semoga isteri arwh yang dikenali dengan nama Eyna tabah dengan apa yang berlaku, begitu mudah arwh pergi yang maha esa lebih sayangkan dirinya. Al fatihah.

MT

Be the first to comment on "D0a Terakhir Arwh Arif Sebelum Pergi MeninggaIkan Isteri Dan Ank2 Buat Selamanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*