“Saya Bertuah Miliki Awak” – Edika Yusof Tdak B0san 16 Tahun Jaga Isteri Iumpuh

Umum sedia maklum mengenai pelakon tampan, Edika Yusof yang setia dan cekal menjaga isterinya yang Iumpuh separuh bdan sejak 16 tahun lalu.

PeIakon berusia 54 tahun itu juga sebelum ini mengambil keputusan bagi mengurangkan penglibatan dalam industri hiburan dan memilih untuk menjaga isteri tersayang.

Terbaru, pelakon filem Maria Mariana itu berk0ngsi satu video di laman Instagram sempena ulang tahun perkahwinan mereka sehingga mengundang seb4k netizen.

‘Happy anniversary dear wife’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edika Yusof (@edikayusofxx)

Menerusi posting tersebut, Edika menitipkan ucapan yang sangat romantis bahawa dia merupakan suami paling bertuah kerana memiliki isteri tercinta di sisinya.

“Saya suami yang paling bertuah kerana memiliki awak sebagai isteri. Saya bersyukur kepada Allah kerana memilikimu. Happy Anniversary isteriku,” tulisnya.

Selain itu, isterinya Nor Hidayah Yusri juga kelihatan gembira dan menguntum senyuman kerana bersyukur dikurniakan suami yang setia menjaganya tanpa jemu selama lebih sedekad.

Ruangan komen posting tersebut dibanjiri dengan ucapan ulang tahun perkahwinan selain turut memuji kecekalan dan kesetiaan Edika yang tidak semua lelaki mampu melakukan.

MasyaAllah bagusnya seorang suami yang sanggup melakukan apa sahaja demi kebahagiaan isteri dan keluarga. Semoga perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin!

Sumber: Instagram Edika Yusof, omm

Be the first to comment on "“Saya Bertuah Miliki Awak” – Edika Yusof Tdak B0san 16 Tahun Jaga Isteri Iumpuh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*