Selamat Berehat Ayah, Wajah Ayah Tersenyum Seperti Sedang Tidur

Kajang : Permerg1an ayah tersayang amat mengejutkan bagi Puan Noor Janatun Aliyah namun itulah hakikat yang terpaksa diterima mengikut sumber ayahnya salah seorang yang mninggaI dunia ak1bat C0V1D-19 menghmbuskan nafas terakhir di H0spital Sungai Buluh.

Sebak tulisan Puan Janatun Aliyah permergian ayah tersayang dilaman sosialnya.

Ayah kami Jemali bin Marsidi,60, telah dipanggil kembali ke Rahmatullah maghrib Jumaat 22.1.2021 sebentar tadi di H0spital Sungai Buloh.

Jika ada salah silap ayah mohon dimaafkan, doakan segala d0sanya terampun & segala kebaikan ayah di dunia menjadi bekalan terbaik di sana. Jika ayah berhutang pada sesiapa boleh tuntut daripada saya Janatun Aliyah.

Moga pemergiannya husnul khatimah, moga dipertemukan lagi kami sekeluarga di syurgaNya.

Urusan jnazah disempurnakan pihak h0spital sepenuhnya, Solat jen4zah terus selepas selesai tayamum dan disemad1kan di Tanah Perkburan Desa Putra Sungai Merab Kajang.

Alhamdulillah selesai urusan ayah di dunia, Jazakumullahu khairan kathira semua yang mendoakan & membantu mempermudahkan urusan kami sekeluarga, Semoga Allah mengganjari dengan sebaik-baik balasan.

Alhamdulillah cuaca redup mengiringi perjalanan terakhir ayah. Sebelum k4fan tadi pun tenang je wajah ayah sedang tersenyum macam dalam tidur, Ya Allah, kami bersyukur Kau pinjamkan ayah terbaik untuk kami.

Moga kami terus menjadi anak-anak soleh solehah yang menjadi saham terbaik ayah di sana.

Semoga Puan Janatun Aliyah dan keluarga tabah yang maha esa lebih sayangkan arwh ayahnya apa yang berlaku ada hikmahnya semoga r0hnya dicucuri rahmat.

Credit fb Noor Janatun Aliyah.

Be the first to comment on "Selamat Berehat Ayah, Wajah Ayah Tersenyum Seperti Sedang Tidur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*