VlDEO Makan Tanpa Lauk Dirakam Ank, Lelaki Sdih Ditvduh BerIakon Susah

Tak salah rasanya untuk kita sebagai pengguna media sosial berkongsi aktiviti harian di media sosial sebagai salah satu hiburan setelah penat bekerja.

Lebih-lebih lagi perkongsian yang dibuat adalah sebagai satu bentuk kenangan bersama ahli keluarga ataupun orang terdekat pada masa akan datang nanti.

Walau bagaimanapun, perkara yang kadang-kadang tidak dijangka secara spontan berlaku dan dimuat naik ke media sosial telah membuatkan orang lain meninggaIkan pelbagai maklum balas.

Ayah makan nasi tanpa lauk

Hal ini diperoleh menerusi hantaran seorang pengguna Twitter dikenali sebagai Nis_Ross apabila memuat naik kembali video dari Tikt0k memaparkan seorang ank secara tidak sengaja merakam bapanya yang sedang makan nasi tanpa lauk dipinggan.

Minta m4af & deIete video

Situasi sed1h itu telah menjadi perhatian warganet kerana begitu tersentuh melihat peng0rbanan seorang bapa terhadap anaknya.

Menurut niss_ros, video itu sudah dipadam oleh pengguna Tikt0k tersebut dan dia juga sudah memohon m4af dan menjelaskan apa yang berlaku setelah ramai yang tampil ingin memberikan bntuan.

Tak mnta duit, harap doa sahaja

Pemilik Tikt0k tersebut mengucapkan terima kasih kepada semua yang prihatin kepada mereka. Dia juga langsung tidak meminta smpati atau sebarang rasa kasihan melalui video yang sudah dipadam itu.

Menurutnya, jika ada yang ingin memberikan smbangan, cukuplah sekadar doa untuk mereka anak-beranak agar dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.

Masih ada keluarga

Nik Aswan Ngah itu juga menceritakan serba sedikit mengenai kehidupan mereka dua ber4nak. Dia mengakui yang mereka memang orang susah namun masih mempunyai keluarga.

Dia yang sudah berc3rai pada tahun 2019 mengambil keputusan hidup berdua dengan anak kerana enggan menyusahkan keluarga yang juga tidak berada.

Sering kongsi momen bersama anak

Sebenarnya, pemilik akaun Tikt0k dikenali sebgai nikaswanngah itu sering memuat naik video bersama anak lelakinya dan kerap menarik perhatian warganet kerana begitu lembut anak.

Salah satu video ketika dia sedang menyapu rumah menjadi bualan warganet kerana tetap melayan kerenah anaknya yang ketika itu mengajak bermain walaupun bapanya sedang melakukan tugas membersihkan rumah.

Peng0rbanan seorang ayah

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah meninggaIkan komen diruangan Twitter apabila merasa kasihan melihat lelaki itu dic3muh kerana dikatakan mengharapkan perhatian.

Mereka juga turut memuji peng0rbanan yang tak terhingga seorang ayah kepada anak walaupun ia berlaku secara tidak sengaja.

Kredit: omm

Be the first to comment on "VlDEO Makan Tanpa Lauk Dirakam Ank, Lelaki Sdih Ditvduh BerIakon Susah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*