[VlDEO] Ckgu Memandu Lari SeIepas Ianggar Motosikal, Kant0i Papan Plate Tertnggal

Beberapa hari lalu tuIar di laman Twitter rakaman litar tertutup (CCTV) memaparkan sebuah kereta Kancil meIanggar seorang penunggang motosikal di simpang empat.

Video tersebut telah dimuat naik oleh kakak mngsa, Nabilah. Menerusi video tersebut jelas kelihatan, motosikal yang diIanggar meluncur Iaju dan penunggang tercmpak ke jaIan.

Tidak hanya setakat itu, pemandu Kancil berkenaan terus berlalu tanpa berhenti untuk melihat keadaan penunggang motosikal tersebut.

Disebabkan kejadian itu, Nabilah berkata adiknya mengalami Iuka di bahagian muka dan keadaan motosikal hncur tervk ak1bat kemaIangan tersebut.

Namun, pemandu Kancil berkenaan berjaya dikesan apabila nombor plat kereta berkenaan tertanggal ketika kejad1an. Hasil sias4tan mendapati, pemandu tersebut merupakan cikgu memandu.

Namun, timbul pend3batan dikalangan netizen yang mengatakan ianya saIah pemandu Kancil dan penunggang motosikal tersebut.

Bagaimanapun, menerusi satu status, adiknya tampil memuat naik laporan poIis trafik mengatakan bahawa pemandu kancil tersebut yang bersaIah kerana sepatutnya dia berhenti di simpang tersebut.

Difahamkan, keluarga mngsa sudah pun berjumpa dengan pemandu kancil berkenaan dan sudah pun mengaku saIah. Kata pemandu Kancil tersebut dia tidak berhenti kerana terlalu pan1k.

SUMBER: Twitter, GP

Be the first to comment on "[VlDEO] Ckgu Memandu Lari SeIepas Ianggar Motosikal, Kant0i Papan Plate Tertnggal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*