“Papa Sudah Tiada Sayang” – Tragdi Pagi Jumaat Ragvt Ny4wa Suami Dan 2 Rakan

Batu Pahat : Hncur luIuh hati seorang isteri apabila mendapat tahu suami tersayang yang keluar berkerja ditmpa kemaIangan bila lori yang dipandunya bersama dua pembantu terIibat kemaIangan awal pagi tadi.

Sebak luahan puan Malina isteri kepada arwh Mohamad Azraai dilaman faceb0oknya

“Yaa Allah abg dh tinggaIkan syg selamanya .. al fatihah buat suami tersyg semoga abg tenang disana sya tunggu abg dkt sana nanti yee.. ya Allah kuat lah hati aku “.

Dalam kejadian pagi tadi tiga m4ut dalam kemaIangan ng3ri melibatkan sebuah lori dan sebuah treler di hadapan stesen minyak Petronas di Jalan Kluang-Batu Pahat di sini pada Jumaat.

Dalam kejadian jam 6.28 pagi, lori seberat tiga tan dengan muatan peralatan bengkel bertmbung dengan sebuah treler yang membawa muatan simen.

N4has mengakibatkan treler menghemp4p lori dan menyebabkan pemandu lori, Mohamad Azraai Mohamad Rizal, 24, dan dua kelindannya, Sadam Hussin Hamidon, 30, Deli Mustapha, 59, tersep1t.

Seramai 18 anggota dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Ayer Hitam serta BBP Kluang dengan sebuah jentera Fire Rescue Team (FRT) serta satu Unit Bntuan Perkhidmantan Kecemasan (EMRS) dikejarkan ke tempat kejadian.

Komander Operasi dari BBP Ayer Hitam, Penolong Pegawai Bomba Mohamad Shamin Mohamed Salikin Shoromi Salih berkata, pihaknya mengeluarkan mngsa dengan menggunakan peralatan khas dibantu sebuah kren.

Semua mngsa tersepit di tempat duduk dan berjaya dikeluarkan dalam masa kira-kira dua jam, Ketiga -tiga mngsa disahkan men1nggal dunia oleh pegawai pervbatan.

Semua mngsa yang mninggaI dunia diserahkan kepada pihak poIis. Bagaimanapun pemandu treler berkenaan, Saiful Nizam Mansor, 39, terselamat dan operasi tamat pada jam 8.43 pagi, katanya dalam satu kenyataan di sini pada Jumaat.

Arwh Azraai meninggaIkan seorang isteri dan seorang anak perempuan yang masih kecil semoga dia kuat demi anak tersayang, arwh Azraai berasal dari Muar. Al fatihah.

Mt

Be the first to comment on "“Papa Sudah Tiada Sayang” – Tragdi Pagi Jumaat Ragvt Ny4wa Suami Dan 2 Rakan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*