[VlDEO] “Ya AIIah Jadikan Saya Matahari Kebaikan” – Nabil Seb4k Dengar Cerita Ebit Lew

Rancangan MeIetop yang bersiaran pada jam 9 malam di Astro Ria sememangnya memberi pelbagai infomasi kepada penonton berkaitan hiburan dan juga isu semasa.

Perk0ngsian di MeIetop

Istimewanya pada malam tadi (selasa), pengacara Meletop, Nabil Ahmad berpeluang untuk menemu bual pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew secara atas talian bagi berkongsi cerita berkenaan misi bntuan yang dijalankan oleh beliau.

Dalam perk0ngsian tersebut, Ustaz Ebit sempat bercerita berkenaan memberi sdekah dan Nabil dilihat sebak apabila menyentuh perihal akhlak nabi dan hidayah milik Allah.

Nabil seb4k dengar cerita ustaz

Menerusi perbualan ringkas itu juga, Ebit Lew juga menceritakan permulaan beliau melakukan kerja-kerja dakwah sehingga membuatkan Nabil menitiskan a1r mata.

Semoga dapat berjumpa

Di akhir temubual tersebut, Nabil mendoakan agar segala urusan Ebit Lew dipermudahkan sepanjang menjalani misi bntuan yang tidak henti-henti ini.

Pengacara itu juga memaklumkan rindu untuk bertemu dengan pendakwah tersebut kerana sudah lama tidak bersua muka.

Semoga doa2 Ustaz diperkenankan Allah

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen di ruangan Y0uTube MeIetop dengan memaklumkan turut berasa seb4k mendengar perbualan itu.

Mereka juga memuji Nabil yang lebih tenang dalam mengendalikan program dan mendoakan agar impiannya mengikut jejak Ustaz Ebit Lew dipermudahkan.

Kredit: OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] “Ya AIIah Jadikan Saya Matahari Kebaikan” – Nabil Seb4k Dengar Cerita Ebit Lew"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*