[VlDEO] DitinggaI Suami Seawal 17 Tahun, Wanita Psrah Jadi Ibu TunggaI Ank Dua

Tidak dinafikan, alam perkahwinan merupakan antara yang diingini oleh setiap insan tetapi tidak seperti yang digambarkan. Momen gembira dan sed1h itu pasti wujud dalam menjalani rumah tangga.

Begitulah yang terjadi kepada seorang wanita bernama Siti Aishah Ishak, apabila perkahwinannya diIanda badai sebelum ditinggaIkan oleh suaminya.

Berkahwin seawal umur 14 tahun

Menerusi perkongsian di aplikasi TikT0k miliknya, wanita berusia 23 tahun mengakui dia telah berkahwin seawal umur 14 tahun dan dikurniakan cahaya mata pertama lelaki pada usia 15 tahun.

Selepas dua tahun melayari bahteri sebagai pasangan suami isteri, dia disahkan mengndung anak kedua dan kali ini seorang puteri pula.

Pada usia kndungan tujuh bulan pula, difahamkan Aishah telah ditinggaIkan oleh suaminya dan membiarkan dia keseorangan membnting tuIang demi membesarkan anak-anak.

Sehingga kini, kedua kanak-kanak berusia lapan dan enam tahun itu masih belum bertemu bapa mereka yang ‘hiIang’ tanpa memunculkan semula dirinya.

Semoga mendapat kebahagiaan nanti

Perk0ngsian tersebut dipenuhi komen netizen yang memuji kecekalannya dalam mengharungi kehidupan sepanjang bergelar ibu tunggaI selain turut mendoakan agar dia sentiasa kuat menghadapi ujian daripada Allah SWT.

Kredit: OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] DitinggaI Suami Seawal 17 Tahun, Wanita Psrah Jadi Ibu TunggaI Ank Dua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*