[VlDEO] Kanak2 Lelaki Mnangis Laungkan Azan Trakhir Buat Arwh Bapanya

KehiIangan ibu bapa menjadi antara perkara paling ditakvti oleh setiap insan yang bergelar anak. Hal ini kerana sebagai seorang anak pasti mahu mengembirakan kedua-dua ibu bapa sebelum mereka mninggaIkan kita.

TuIar di aplikasi TikT0k, seorang pengguna bernama Elisac memuat naik satu video yang memaparkan kanak-kanak lelaki mnangis teresak-esak kerana pemerg1an bapa tersayang.

Azankan bapa untuk kali trakhir

Peristiwa dvka ini harus dilalui oleh kanak-kanak tersebut yang bernama Wahyu berasal dari Indonesia. Sebelum arwh dikbumikan, dia mengambil peluang terakhir untuk melaungkan azan buat Allahyrham bapanya.

Walau bagaimanapun, Wahyu tdak dapat menahan sabak dan terpksa mnang1s sebelum a1r mata dilap oleh seorang pemuda yang turut berada di situ kerana takvt terkena jnazah bapanya.

Ketbahan dan kekuatan si kecil menerima pujian daripada warganet selain turut bersed1h melihat keper1tan yang dilalui oleh budak lelaki tersebut.

MasyaAllah, momen-momen kali terakhir dapat melihat jsad orang tersayang memang satu perkara yang amat sed1h dan pasti akan merindui gelak tawa mereka yang menghiburkan kita sebelum ini.

VlDEO:

Sumber: TikT0k Elisac, BorakDaily

Be the first to comment on "[VlDEO] Kanak2 Lelaki Mnangis Laungkan Azan Trakhir Buat Arwh Bapanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*