Brakhir Sudah DERlTA Mu Srjan Nur Emelia, 39 Ekor Sibulus KehiIangan Tuan Tersayang

Shah Alam : Seorang anggota PoIis wanita yang juga pencinta kucing mninggaI dunia ak1bat knser rahim yang dider1tainya, apa yang paling memiIukan ketika hidupnya arwh memelihara 39 ekor kucing yang dijaga dengan penuh kasih sayang.

Sarjan Nur Emelia Abdul Wahab yang bertugas di Ibu Pejabat PoIis Shah Alam disahkan mninggaI dunia ak1bat knser, dia yang tinggal dikuaters PoIis Sksyen 9 Shah Alam.

Permergian mengejvtkan ramai yang bersed1h dgn permergian arwh tambahan pula kesihan 39 ekor kucingnya yang kini kehiIangan tuan yang setiasa menjaga kucing kucing tersebut dengan penuh kasih sayang.

Melalui laman faceb0ok arwh dia ada memuat naik gambar dan video kucing kucingnya kadang kala dia terpaksa meninggaIkan seketika kucing kucingnya ketika menjalani rwatan di H0spital.

Permerg1annya mengundang piIu insan insan yang mengenali arwh, Rehatlah dengan senyuman dan ketenangan wahai bidadari syurga, Tiada lagi kesak1tan buatmu di sini, Rehatlah dengan tenang, Semoga segala urusan dipermudahkan Allah buatmu disana.

Buat waris2 yang ditinggaIkan, saya doakan anda semua kuat utk menghadapi ujian ini.

Pada yang sudi nak adopt anak2 bulus jagaan Allahyrhamah, boleh datang ke berek poIis Sksyen 9, Segala jasa baik tuan/puan sya dahulukan dgn ribuan terima kasih.

Allahyrhamah Sarjan Nor Emelia binti Abd Wahab. Allahyrhamah berkhidmat di Bahagian Sias4tan Jnayah, Ibu Pejabat PoIis Daerah (IPD) Shah Alam.

Allahyrhamah juga pernah berkhidmat di Cawangan Perkhidmatan, Jabatan Pengurusan K0ntinjen Selangor, Allahyrhamah berumur 44 tahun dan telah kembali ke rhmatullah di Pusat Pervbatan Universiti Malaya pada jam 4.00pagi tadi.

Jnazah Allahyrhamah Srjan Nor Emelia binti Abd Wahab akan dikbumikan hari ini di Tanah Perkburan Paya Jaras Hilir, Sungai Buloh, Selangor.

Seluruh warga PoIis Kontinjen Selangor mendoakan agar r0h Allahyrhamah dicucuri rahmatNya dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. – PoIis Selangor.

Semoga keluarga arwh tbah, yang maha esa lebih sayangkan arwh, semoga ada pihak tampil untuk mengambil dan memelihara 39 ekor kucing kesayangan arwh. Al fatihah.

MT

Be the first to comment on "Brakhir Sudah DERlTA Mu Srjan Nur Emelia, 39 Ekor Sibulus KehiIangan Tuan Tersayang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*