[VlDEO] Suami Penuhi Hasrat Isteri, BeIi KFC K0ngsi Rezeki Dengan Pekerja J&T

Rezeki melimpah ruah adalah satu nikmat yang harus disyukuri dan boleh dik0ngsi dengan orang ramai agar kehidupan terus diberkati Allah SWT.

Begitulah perk0ngsian seorang pengguna TikT0k bernama Leyna Aziz ini yang berk0ngsi rezeki bersama kakitangan sebuah syarikat penghantaran barang J&T Express.

Semoga murah rezeki saya

Video berdurasi 52 saat itu memperlihatkan Azlina berada di sebuah restoran makanan segera KFC bersama suaminya dan meminta untuk membeli dalam kuantiti banyak agar dapat berk0ngsi rezeki dengan orang ramai.

Kelihatan di dalam video itu, suaminya menjengah masuk ke dalam syarikat penghantaran barang untuk memberi beberapa bungkusan makanan yang dibeli itu.

Dia yang menunggu di dalam kereta diberitahu suaminya bahawa kakitangan syarikat tersebut kelihatan gembira selain berterima kasih serta mendoakan agar mereka berdua sentiasa dimurahkan rezeki.

Alhamdulillah, moga murah rezeki

Perk0ngsian tersebut dibanjiri komen warganet yang mendoakan agar wanita berkenaan diberikan rezeki melimpah ruah selain turut terh4ru dengan tndakan murninya itu.

MasyaAllah, ramai orang baik-baik sekarang. Semoga sentiasa diberkati Allah dan dipermudahkan urusan hidup bersama suami. Amin!

Sumber: TikT0k Leyna Aziz via OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Suami Penuhi Hasrat Isteri, BeIi KFC K0ngsi Rezeki Dengan Pekerja J&T"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*