[VlDEO] Hafiz Mahamad Bntu Pasangan Bayar Sewa Rumah & Lunaskan Tnggakan Kereta

Instafamous dan usahawan, Hafiz Mahamad membuatkan orang ramai memberikan pujian kepadanya apabila dia berk0ngsikan kisah tentang pasangan yang menghadapi kesuIitan lalu dibantunya.

Suami kepada usahawan terkenal, Syafiqah Aina ini memberitahu bahawa dirinya ke Johor Bahru kerana sed1h melihat keluarga berkenaan yang mana suami kehiIangan kerja ak1bat PKP manakala rumah dan kereta juga sudah banyak bulan tdak dibayar.

Perk0ngsian Hafiz Mahamad bagaimanapun disertakan bersama satu rakaman video memaparkan sepanjang dia memberikan bntuan kepada keluarga itu dengan membantu mencarikan rumah serta terus membayarkan sewa sehingga lelaki itu kembali mempunyai perkerjaan.

“Hari ini saya pergi carikan rumah sewa dan bayarkan terus sewa dia sehingga suami dia ada kerja balik. Kereta & roadtax yang tertunggak saya bayar untuk suami dia buat kerja ninja Van.

“Saya tanya mereka, makan minum macam mana. Suami dia cakap, sejak hiIang kerja. Duit makan minum Alhamdulillah ada sedikit sebab isteri berniaga @ainaabeautyofficial, isteri dia team saya.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad)

Ruangan posting dikongsikan Hafiz Mahamad bagaimanapun mengundang peminat dan pengikut membanjiri ruangan komen bagi memuji tindakannya itu.

Kredit: HCL

Be the first to comment on "[VlDEO] Hafiz Mahamad Bntu Pasangan Bayar Sewa Rumah & Lunaskan Tnggakan Kereta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*