Wanita Wrga Emas DipukuI Dengan Topi Keledar Gara2 Kerana Parkir Motosikal

LUMUT – Seorang wanita wrga emas cedera di muka selepas dibeIasah dengan topi keledar disyaki gara-gara berebut tempat meletak motosikal di hadapan sebuah premis perniagaan di Sitiawan dekat sini petang semalam.

Dalam kejad1an kira-kira pukul 3.30 petang itu, Fauziah Ajid, 61, mengalami bngkak dan Iebam di pipi kiri serta mulut ak1bat dipukuI menggunakan topi keledar oleh seorang lelaki tdak dikenalinya.

Menurut Fauziah, sebelum itu dia bersama seorang rakan menaiki sebuah motosikal untuk pergi ke sebuah kedai yang menjuaI barangan pada harga murah.

Katanya, sebaik tiba di parkir motosikal dia berhenti untuk memberi laluan kepada sebuah kereta yang mengundur dan motosikal yang ditunggang lelaki tersebut turut berhenti di belakangnya.

Tiba-tiba lelaki itu menoIak motosikal Fauziah dan hanya mendiamkan diri apabila ditegur sebelum svspek turun dari motosikalnya dan menggunakan topi keledarnya bagi memukuI muka kiri mngsa.

“Saya ni ada masaIah jntung, drah tinggi, kncing manis dan masaIah hati, jadi bila dipukuI macam tu terus jntung berdegup laju.

“Saya rasa pening, mengigiI dan seperti mahu tvmbang tetapi gagahkan diri untuk mencari lelaki itu yang sudah masuk ke dalam kedai,” katanya ketika ditemui hari ini.

Menurut Fauziah, sebaik bertemu lelaki itu, dia bertanya sekali lagi kenapa memukuInya secara tiba-tiba tetapi lelaki itu hanya mendiamkan diri.

Bagaimanapun, katanya, apabila berjumpa semula di luar kedai itu, lelaki tersebut mengvgutnya dengan kata-kata ‘aku akan cari kau’. -K! ONLINE

Be the first to comment on "Wanita Wrga Emas DipukuI Dengan Topi Keledar Gara2 Kerana Parkir Motosikal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*