[VlDEO] Persndakan Guru Bahasa lnggeris, DJ Hitz FM Ietak Jawatan

TuIar di media sosial sebelum ini mengenai seorang penyampai radio Hitz Fm Sarawak mempersndakan guru bahasa Inggeris yang mengajar di DidikTv.

Walau bagaimanapun, menerusi p0sting terbaru di akaun Instagram milik Hitz Fm Sarawak, mereka mengesahkan DJ Yusuf atau nama sebenarnya Muhammad Yusuf Shukri telah mengambil keputusan untuk meIetak jawatan semalam.

Berkuatkuasa 22 Febuari

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HITZ Sarawak (@hitzsarawak)

“Hitz FM tetap komited untuk terus memberi maklumat dan hiburan kepada rakyat Malaysia. Berikutan sias4tan dalaman kami mengenai kontr0versi baru-baru ini yang membab1tkan salah seorang penyampai kami, pihak kami sudah menerima perIetakan jawatannya berkuatkuasa 22 Februari 2021,” jelasnya.

Terdahulu, video di aplikasi TikT0k yang dimuat naik olehnya telah mengundang kec4man hebat netizen dan kemar4han hingga dia akhirnya tampil membuat permoh0nan m4af dengan tndakan kebudakan-budakan tersebut selain turut berharap agar orang ramai dapat membntu untuk menghubungi guru terbabit.

Meninjau ke akaun Instagram miliknya, sehingga kini masih tiada sebarang update terbaru yang dibuat mengenai perIetakan jawatannya itu.

Sumber: Instagram Hitz Fm Sarawak, OMM

Be the first to comment on "[VlDEO] Persndakan Guru Bahasa lnggeris, DJ Hitz FM Ietak Jawatan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*