[VlDEO] Gara2 Wjah Ditertawa Ketika lnterview Kerja, Pemuda Nekad Buat Pembdahan Plastik

Gara-gara fizikaInya didkwa kurang menarik dan ditertawakan ketika menghadiri temuduga kerja, seorang pemuda di Vietnam nekad membuat perubahan pada wjahnya dengan melakukan pembdahan plastik, lapor Oddity Central.

Menerusi akaun TikT0k miliknya, Do Quyen sering menjadi perhatian warganet setelah memuat naik video memaparkan keadaan dirinya iaitu sebelum dan selepas pr0sedur pembdahan tersebut.

Selepas melihat perubahan yang amat ketara itu, ramai meIuahkan rasa terkjut dan sukar untuk mempercayai bahawa kedua-dua gambar itu adalah orang sama kerana dia kelihatan tidak ubah seperti ‘oppa’.

Memetik laporan sama, pemuda berusia 26 tahun itu memberitahu pengikutnya bahawa dia telah menghabiskan sekitar 400 juta dong (RM70,403) bagi sembilan prosedur pembdahan termasuk pada bahagian hidung, dagu, gigi, bibir dan mata.

Menjelaskan mengenai perkara tersebut, dia yang bekerja sebagai jurusolek artis di Saigon berkata rupa paras ‘originalnya’ menjadikan dia sukar untuk mendapat peluang kerja serta mendkwa pernah ditertawakan oleh panel temuduga.

“Selepas membuat pembdahan plastik, ibu bapa tdak dapat mengenali wajah saya. Saya dapat agak situasi seperti itu akan berlaku dan membuatkan saya tidak dapat tahan seb4k,” katanya.

Walaupun sering mendapat krit1kan warganet, Quyen tdak sesekali menyesaI dengan tindakan tersebut sebaliknya terpulang pada individu masing-masing asalkan berasa selesa untuk diri sendiri.

Sumber: Oddity Central, BD

Be the first to comment on "[VlDEO] Gara2 Wjah Ditertawa Ketika lnterview Kerja, Pemuda Nekad Buat Pembdahan Plastik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*