[VlDEO] Gadis Pulang Dari Kerja M4ut DiIanggar Kereta Yang Sedang BerIumba

Kuala Langat : Seorang gadis mninggaI dun1a diIanggar dua buah kereta yang dipercayai sedang berIumba dalam kejadian Jalan Besar, Kanchong Darat lebih kurang jam 1 pagi tadi.

Mngsa yang merupakan Anggota APM (Angkatan Pertahanan Awam Malaysia) disahkan mninggaI dun1a ditempat kejadian semasa dalam perjalanan pulang dari berkerja.

Satu Vide0 tuIar melalui laman faceb0ok My Kuala Langat bila mana orang ramai cuba men4han svspek yang meIanggar gadis terbabit.

Dari page APM Kuala Langat, Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un (إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ) ialah sebahagian dari ayat Al-Quran, dari Surah Al-Baqarah, Ayat 156. Ayat penuh adalah seperti yang berikut:

ٱلَّذِينَ إِذَ أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌۭ قَالُوا۟ إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّ إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

“(Iaitu) orang-orang yang apabila mereka ditimpa oleh suatu kesusahan, mereka berkata: Sesungguhnya kami adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kami kembali.”

Telah kembalinya Pbt.(PA) Nor Hezlina Binti Nazrin ke rahmatullah pada pagi ini ak1bat kemalangan jalan raya, Mohon doa semuanya agar r0hnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

Jika arwh mempunyai saIah dan siIap yang pernah dilakukan, sukacitanya pihak kami ingin mem0hon m4af bagi pihak arwh.

K3s kini dis1asat oleh pihak berwajib semoga ibu arwh tabah ramai yang sanyangkan Elin arwh insan yang sangat baik dan disenangi rakan rakan. Al fatihah.

VlDEO:

Kredit: My Kuala Langat

Be the first to comment on "[VlDEO] Gadis Pulang Dari Kerja M4ut DiIanggar Kereta Yang Sedang BerIumba"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*